Den franske flåde opfordrer europæiske flåder til at fylde de pladser, som USA har efterladt

Fransk flåde PA NG 01 v2 800x534 1 Force Deployment - Genforsikring | Militære alliancer | Militær træning og øvelser

Mens den amerikanske flåde bliver opfordret til at øge sine indsættelser i Stillehavsteatret, opfordrede den franske admiral Pierre Vandier, stabschef for den nationale flåde, de europæiske flåder til at erstatte deres allierede for at fylde de frigjorte rum af USA.

Som vi ved, lancerer kinesiske skibsværfter hvert år næsten et dusin destroyere og fregatter, såvel som mange andre skibe, inklusive de mest imponerende og moderne, der er beregnet til at komme og svulme flåden af ​​People's Liberation Army. .

For at håndtere det kan den amerikanske flåde stadig stole på den masse og effektivitet, som dens flåde giver den, såvel som på de fornyede midler fra sine regionale allierede som Australien, Japan eller Sydkorea.

Men i de kommende år, og på trods af stigningen i den amerikanske flådeproduktion, vil Washington være nødt til at koncentrere stadig flere af sine ressourcer i Stillehavet for at håndtere PLA's magtstigning og derved reducere sin tilstedeværelse i andre teatre, nej mindre udsat.

Det er netop for at forudse dette uafhjælpelige amerikanske sving mod Kina, at'Admiral Pierre Vandier, stabschef for den franske flåde, opfordrede de europæiske marinesoldater til at organisere sig for at komme og udfylde de pladser, der blev forladt af den amerikanske flådei anledning af Første Sea Lord's Seapower Conference 2023 afholdt i Lancaster House den 16. og 17. maj.

Den franske flåde og europæiske flåder samarbejder ofte under udsendelsen
Europæiske flåder samarbejder ofte om indsættelser

For den franske admiral er det ikke kun vigtigt, at de europæiske flåder øger deres tilstedeværelse i Middelhavet som i Nordatlanten, deres traditionelle operationsteatre, men også i Den Persiske Golf og i det nordlige Indiske Ocean, netop for at tillade en tilbagetrækning. af den amerikanske flåde og samtidig opretholde en betydelig og afskrækkende tilstedeværelse på disse kritiske teatre for forsyning af europæere, især i kulbrinter.

Ud over selve indsættelserne opfordrede admiral Pierre Vandier også til at øge og styrke interoperabiliteten af ​​europæiske flåder, både teknologisk og operationelt, så en europæisk multinational flåde kan fungere som en samlet flåde.

Ved at forbedre denne interoperabilitet og denne fælles erfaring vil europæiske indsættelser derfor være meget mere effektive og afskrækkende ved at fungere som en samlet flådestyrke for at fratage en potentiel modstander enhver mulighed, der kunne overbevise ham om at handle.


Resten af ​​denne artikel er kun til abonnenter -

Artikler med fuld adgang er tilgængelige i afsnittet "Gratis artikler". Flash-artikler er åbne i fuld version i 48 timer. Abonnenter har adgang til analyse- og oversigtsartiklerne i sin helhed. Artikler i arkiver (mere end to år gamle) er forbeholdt Premium-abonnenter.

– 15 % på dit abonnement Classic eller Premium (månedlig eller årlig) med koden Tilbage til skolen 23
Kun indtil 30. september!


Del artiklen:

Hæld en savoir plus

4 tanker til "Den franske flåde opfordrer europæiske flåder til at fylde de pladser, som USA har efterladt"

  1. […] Vandier opfordrede til en forøgelse og styrkelse af interoperabiliteten af ​​europæiske flåder, både teknologisk og operationelt, således at "en flåde […]

  2. […] Det eneste alternativ til at opnå dette er derfor baseret på en form for overførsel af forsvarsfærdigheder fra den amerikanske flåde og derfor fra Det Hvide Hus til dets allierede såsom NATO for Atlanterhavet, Middelhavet og Mellemøsten; og Australien, Japan, Sydkorea og endda New Zealand, for at styrke sine kapaciteter i Stillehavet og Det Indiske Ocean, som nævnt af stabschefen for den franske flåde, admiral Vandier, for ikke så længe siden. […]

Kommentarer er lukket.