Holland vil bestille 14 Airbus H225M Caracal-helikoptere fra Frankrig

H225M Caracal e1685992106807

De hollandske specialstyrker vil fortsat stole på fly fra Airbus Helicopters, ser det ud til. Faktisk meddelte den hollandske forsvarsminister, Christophe van der Maat, i et interview givet til nyhedssiden De Telegraaf, at Holland skulle erhverve en flåde på 14 Airbus H225M Caracal hjælpehelikoptere til den europæiske helikopterproducent, for at erstatte de 12 AS532 Cougars i tjeneste med Royal Netherlands Air Force til transport- og kampsøgnings- og redningsmissioner.

Størrelsen af ​​den kontrakt, ministeren har annonceret, er endnu ikke klart defineret, anslået mellem 1 og 2,5 milliarder euro. På den anden side ved vi mere om den udvælgelsesproces, der anvendes af Haag.

Ifølge hr. van der Maat blev flere fly evalueret, og kun den franske Caracal og den amerikanske Black Hawk levede faktisk op til forventningerne fra de hollandske specialstyrker. Kabinens størrelse og udstyret førte til sidst til valget af det europæiske fly.

Cougar Holland FS skaleret e1685992052339
De hollandske specialstyrker indsætter i dag 12 AC532 Cougars til kampsøgnings- og redningsmissioner

Caracal, der træder i tjeneste i 2005, er den ultimative udvikling af Super Puma-familien, og er i tjeneste med et dusin væbnede styrker, inklusive Frankrig, som bruger 18 fly, heraf 7 til kampredningsmissioner i EH/67 Pyrenæernes eskadrille. Air and Space Force, og otte inden for 4. Special Forces kamphelikopterregiment.

Enheden, der er næsten 20 meter lang, understøttes af en 16,2 m rotor drevet af 2 Makila 2A1-turbiner på hver 2.380 hk. Med et tomt pas på 5,3 tons kan den transportere 5,7 tons last, våben og brændstof, og dens kabine kan rumme op til 29 bevæbnede soldater.


Resten af ​​denne artikel er kun til abonnenter -

Artikler med fuld adgang er tilgængelige i afsnittet "Gratis artikler". Flash-artikler er åbne i fuld version i 48 timer. Abonnenter har adgang til de fulde artikler om analyser og syntese. Artikler i arkiverne (mere end to år gamle) er forbeholdt Premium-abonnenter.

- 15% på dit abonnement Classic eller Premium (månedlig eller årlig) med koden Tilbage til skolen 23
Kun indtil 30. september!


Del artiklen:

Hæld en savoir plus

En tanke til "Holland vil bestille 14 Airbus H225M Caracal helikoptere fra Frankrig"

Kommentarer er lukket.