Qatari Mirage 2000-5 snart i Indonesien?

Rafale Mirage2000 qatar e1625759333293 Brugt forsvarsudstyr | Jagerfly | Konstruktion af militærfly

I november sidste år meddelte de indonesiske myndigheder, at de havde løsladt en kuvert på €3,9 mia at finansiere erhvervelsen af ​​en anden tranche af 18 nye Rafale-fly fra Dassault Aviation som en del af en global opkøbsforpligtelse på 42 fly, samt de 12 Qatari Mirage 2000-5 EDA og DDA som en mellemløsning i ventetiden på ankomsten af mere moderne enheder. 

Siden da er emnet forblevet mere eller mindre fastfrosset, i det mindste på den offentlige scene, da den administrerende direktør for Dassault Aviation Eric Trappier for et par uger siden meddelte Senatet, at han snart havde til hensigt at modtage betaling af det depositum, der kræves for at aktivere byggeriet. af den anden tranche af indonesiske Rafales. Hvad angår Qatars Mirage 2000-5, er forsvarets økosystem forblevet særligt diskret med hensyn til fremtiden for disse enheder.

Men det kan være, at tingene er gået fremad i dette tidsinterval. Faktisk ifølge oplysninger udgivet af det private efterretningswebsted Intelligence Online, har instruktørerne og teamene fra virksomheden Defence Conseil International, en af ​​søjlerne for støtte til eksport af fransk forsvarsudstyr på den internationale scene, været meget aktive i de seneste måneder på Doha-luftbasen, netop for at forberede overførslen af ​​12 fly til Jakarta, med godkendelse af Paris ifølge artiklen.

RAFALE F4 Brugt forsvarsudstyr | Jagerfly | Konstruktion af militærfly
Efter Indien er Indonesien det andet asiatiske land, der har besluttet til fordel for den franske Rafale for at danne rygraden i dets jagerflåde.

Resten af ​​denne artikel er kun til abonnenter -

Artikler med fuld adgang er tilgængelige i afsnittet "Gratis artikler". Flash-artikler er åbne i fuld version i 48 timer. Abonnenter har adgang til analyse- og oversigtsartiklerne i sin helhed. Artikler i arkiver (mere end to år gamle) er forbeholdt Premium-abonnenter.

– 15 % på dit abonnement Classic eller Premium (månedlig eller årlig) med koden Tilbage til skolen 23
Kun indtil 30. september!


Del artiklen:

Hæld en savoir plus

Man tænkte på "Qatari Mirage 2000-5 snart i Indonesien?"

Kommentarer er lukket.