Onsdag den 21. februar 2024

Efter den amerikanske flåde vender de amerikanske marinesoldater sig til lurende ammunition til stillehavsteatret

- Annonce -

For blot et par dage siden annoncerede den amerikanske flåde en rekordstor ordre på 1 milliard dollar for at erhverve lurende ammunition , nogle gange forkert kaldet kamikaze-droner, som en del af et program mærket med hemmeligholdelse. For den amerikanske flåde indebærer dette at udstyre sig selv med langtrækkende midler, der er i stand til at reagere på udviklingen inden for adgangsforbud, med stadig mere effektive antiluft- og antiskibsbatterier, mobile og diskrete, hvilket gør luft- og flådeangreb meget vanskeligere og risikabelt.

Det er klart, at de samme årsager fører til de samme konsekvenser. Faktisk er det nu US Marines Corps tur til at annoncere sin hensigt om at implementere en stor flåde af omvandrende ammunition, der er i stand til at udvikle sig i sværme som en del af dets Force Design 2030-reorganisering, rettet mod at tilpasse sin struktur og sin doktrin til moderne distribuerede forpligtelser , især i Stillehavsteatret, som i dag koncentrerer al sin generalstabs opmærksomhed.

F35B fra Marinekorpset i lodret landing e1686066909840 Lappeammunition | Forsvarsanalyse | Artilleri

Mere præcist, forud for Joint-All Domain Command and Control-doktrinen, som repræsenterer søjlen i den igangværende udvikling inden for de amerikanske hære, stoler US Marines Corps nu på Expeditionary Advanced Base Operations (EABO), en forventet kapacitet, der har alle midlerne af nægtelse af adgang og strejke for at kontrollere et maritimt, luft- og landrum, samtidig med at de har en tilstrækkelig let struktur til at opretholde en vis mobilitet.

- Annonce -

Uanset hvad, udover mellem- og langdistanceluftværns-, antimissil-, antiskibs- og artillerisystemer samt luftkapaciteter leveret af lodret start og landing F-35B jagerfly eller korte og Osprey, King Hingste-, Viper- og Venom-helikoptere ønsker korpset nu at udstyre sig selv med langtrækkende svævende ammunitionssystemer , designet til at udvikle sig i sværme, for at forstærke eller endda supplere kapaciteten af ​​dets artilleri og dets luftfart.

Ammunitionen, der i øjeblikket testes af USMC, kan ramme mål på 100 km, med det formål at bringe denne rækkevidde til flere hundrede kilometer i de kommende år. Frem for alt ønsker korpset at udstyre sig selv med ammunition, der er økonomisk og hurtig at producere, og relativt enkel at implementere, for at kunne øge sin ildkraft markant på en stram tidsplan, uden at skade andre udstyrsprogrammer på et budget allerede under tryk.

Abrams US Marine Corps Lapping Ammunition | Forsvarsanalyse | Artilleri
I 2019 annoncerede US Marines Corps, at det ville opgive sine tunge kampvognsenheder for at vende tilbage til sin primære mission, amfibisk angreb.

LOGO meta forsvar 70 Lappeammunition | Forsvarsanalyse | Artilleri

Resten af ​​denne artikel er forbeholdt abonnenter -

- Annonce -

Klassiske abonnementer giver adgang til alle artikler uden reklame , fra 1,99 €.


- Annonce -
Fabrice Wolf
Fabrice Wolfhttps://meta-defense.fr/fabrice-wolf/
En tidligere fransk flådeluftfartspilot, Fabrice er redaktør og hovedforfatter på Meta-defense.fr-siden. Hans ekspertiseområder er militær aeronautik, forsvarsøkonomi, luft- og ubådskrigsførelse og Akita inu.

For yderligere

SOCIALE NETVÆRK

Sidste artikler