Efter den amerikanske flåde vender amerikanske marinesoldater sig til at søge ammunition til Stillehavsteatret

EDGE afslører Mellemøstens første sværmende dronekoncept e1686067314910

For et par dage siden, den amerikanske flåde annoncerede en rekordordre på 1 milliard dollar for at erhverve sig ammunition, nogle gange uretmæssigt kaldet kamikaze-droner, som en del af et program markeret med tavshedsmærket. For den amerikanske flåde er det et spørgsmål om at anskaffe midler med lang rækkevidde, der er i stand til at reagere på udviklingen inden for adgangsforbud, med stadig mere effektive antiluft- og antiskibsbatterier, mobile og diskrete, hvilket gør luft- og flådeangreb meget mere vanskeligt og risikabelt.

Det er klart, at de samme årsager fører til de samme konsekvenser. Faktisk er det nu US Marines Corps tur til at annoncere sin hensigt om at implementere en stor flåde af omvandrende ammunition, der sandsynligvis vil udvikle sig til en sværm som en del af dets Force Design 2030-reorganisering, med det formål at tilpasse sin struktur og sin doktrin til moderne distribueret engagementer, især i Stillehavsteatret, som i dag koncentrerer al sin generalstabs opmærksomhed.

F35B fra Marine Corps i lodret landing e1686066909840

Mere præcist, forud for Joint-All Domain Command and Control-doktrinen, som repræsenterer søjlen i den nuværende udvikling inden for de amerikanske hære, er US Marines Corps nu afhængig af Expeditionary Advanced Base Operations (EABO), en forventet kapacitet med alle adgangsnægtelse og tastetryk at kontrollere et maritimt, luft- og landrum, og samtidig have en tilstrækkelig let struktur til at opretholde en vis mobilitet.

Hvorom alting er, foruden luftværns-, missil-, antiskibs- og artillerisystemer på mellem- og lang rækkevidde, samt de luftkapaciteter, som F-35B-kampflyene med vertikal start og landing eller kort og Osprey, King Stallion, Viper og Venom helikoptere, korpset ønsker nu at udstyre sig med langtrækkende vagrant ammunitionssystemer, designet til at udvikle sig i en sværm, for at forstærke eller endda supplere kapaciteten af ​​dets artilleri og dets luftfart.

Ammunitionen, der i øjeblikket testes af USMC, kan ramme mål på 100 km, med det formål at øge denne rækkevidde til flere hundrede kilometer i de kommende år. Frem for alt ønsker korpset at udstyre sig selv med ammunition, der er økonomisk og hurtig at producere, og relativt enkel at implementere, så det effektivt kan øge sin ildkraft betydeligt efter en stram tidsplan, uden at skade andre udstyrsprogrammer på et i forvejen anstrengt budget.

Abrams US Marine Corps
I 2019 annoncerede US Marines Corps, at de ville opgive sine tunge kampvognsenheder for at vende tilbage til sin primære mission, det amfibiske angreb

Resten af ​​denne artikel er kun til abonnenter -

Artikler med fuld adgang er tilgængelige i afsnittet "Gratis artikler". Flash-artikler er åbne i fuld version i 48 timer. Abonnenter har adgang til de fulde artikler om analyser og syntese. Artikler i arkiverne (mere end to år gamle) er forbeholdt Premium-abonnenter.

- 15% på dit abonnement Classic eller Premium (månedlig eller årlig) med koden Tilbage til skolen 23
Kun indtil 30. september!


Del artiklen:

Hæld en savoir plus

En tanke til "Efter den amerikanske flåde vender de amerikanske marinesoldater sig til lurende ammunition til stillehavsteatret"

Kommentarer er lukket.