Fredag ​​den 1. december 2023

Japan tildeler Mitsubishi til at designe 2 hypersoniske antiskibsmissiler inden 2030

Efter at have opretholdt en forsvarsposition baseret på strenge midler og en forsvarsindsats under tærsklen på 1 % af BNP under den kolde krig og derefter, har Japan siden midten af ​​det foregående årti påtaget sig at modernisere og styrke sine militære kapaciteter væsentligt, især ved at udstyre sig selv med midler, der tidligere blev anset for uforenelige med den japanske forfatning, såsom Izumo-klassens helikopter-bærende destroyere omdannet til hangarskibe, der er i stand til at indsætte højhastighedsfly. F-35B kamp, ​​kapacitet tabt af den japanske flåde siden 1945.

Siden 2021 og offentliggørelsen af ​​den nye hvidbog om forsvar, der identificerer Kina, men også Rusland som trusler , har en status, der tidligere var forbeholdt Nordkorea, og anbefalede japansk støtte til amerikanske styrker i forbindelse med krisen i Taiwan og Tokyo også forpligtet sig til at øge deres investeringer betydeligt i udviklingen af ​​forstyrrende militærsystemer, hvad enten det drejer sig om droner, rettede energivåben, jernbanevåben, men også hypersoniske våben.

Sådan annoncerede de japanske myndigheder for tre år siden lanceringen af ​​to hypersoniske missilprogrammer , det ene med et antiskibskald baseret på en semi-ballistisk bane, det andet ved hjælp af et hypersonisk svævefly til at ramme fjendens landmål.

Hvis udviklingen af ​​antiskibsmissilet ikke giver udfordringer uden for det teknologiske område, krævede udviklingen af ​​det hypersoniske landangrebssystem en vis fortolkning af den japanske forfatning, som forbyder såkaldte offensive våben , samt begrebet præ- emptive strejker.

06b 02 skaleret e1686149816166 Hypersoniske våben og missiler | Forsvarskontrakter og udbud | Kystforsvaret
Beskrivende diagram over missilbanen for missilet bevæbnet med et hypersonisk svævefly til at ramme landmål præsenteret af det japanske forsvarsministerium

Under alle omstændigheder tildelte det japanske forsvarsministerium industrikontrakter vedrørende disse programmer og offentliggjorde en pressemeddelelse om dette emne den 6. juni. Så virksomheden Mitsubishi Heavy Industries. Ltd blev tildelt den første fase af udviklingen af ​​det hypersoniske antiskibsmissil, der skal tages i brug i 2031 og varer indtil 2026; samt første del frem til 2027 vedrørende udviklingsprogrammet for et hypersonisk landslagsfly, som skal tages i brug i 2030.


LOGO meta defense 70 Hypersoniske våben og missiler | Forsvarskontrakter og udbud | Kystforsvaret

Resten af ​​denne artikel er forbeholdt abonnenter -

Klassiske abonnementer giver adgang til alle Flash-artikler, analyser og synteser, uden reklame , fra €1,99.

Premium-abonnementer også adgang til artikler, der er over to år gamle i arkivet, samt avancerede forskningsværktøjer og til at offentliggøre to pressemeddelelser eller jobtilbud gratis om måneden i Partners-sektionen (+ Push sociale netværk / ansøgning).


Fabrice Wolf
Fabrice Wolfhttps://meta-defense.fr/fabrice-wolf/
En tidligere fransk flådeluftfartspilot, Fabrice er redaktør og hovedforfatter på Meta-defense.fr-siden. Hans ekspertiseområder er militær aeronautik, forsvarsøkonomi, luft- og ubådskrigsførelse og Akita inu.

For yderligere

1 KOMMENTAR

Kommentarer er lukket.

SOCIALE NETVÆRK

Sidste artikler