Efter Italien og Tyskland, vil Royal Navy også udstyre sig med "Super destroyere"?

TYPE83 UK DJ e1686308283520

I marts 2019, da Meta-defense stadig var relativt "grønt", udgav vi en artikel med titlen "Skal der bygges krydsere igen til den franske flåde?Denne pegede på den sandsynlige tilbagevenden af ​​store, tunge cruiser-type overfladeskibe.

Med deres koncentrerede ildkraft både i antiskibs- og antiluftfartsspørgsmål samt i landangreb repræsenterer disse skibe en ideel komplementær offensiv kapacitet til ubåde og hangarskibe, især for at eliminere moderne systemer til nægtelse af adgang, samtidig med at de udgør kraftfulde eskortering af store skibe såsom hangarskibe og store amfibieskibe, især mod mætningsangreb.

siden da, tingene ændrede sig hurtigt. Med ibrugtagningen af ​​nye store overfladeskibe såsom de kinesiske Type 055 tunge destroyere, men også med forøgelsen af ​​kapaciteten af ​​Arleigh Burke Flight III eller Sejong le Grand destroyerne, vender krydseren tilbage, selvom den ikke gør det. har navnet, er blevet bredt etableret i mange store verdensflåder, herunder i Europa.

faktisk, fremtidige italienske DDx tunge destroyeremen også i mindre grad, de 10.000 tyske tunge fregatter i MKS180-programmet, passer til denne klassifikation.

Hvis der for øjeblikket ikke er blevet annonceret noget program af denne type i Frankrig, ser det ud til, at den kongelige flåde på tværs af kanalen også har en tendens til at henvende sig til denne type skib for at erstatte dets destroyere. antiluftfartøjer.

Ifølge den britiske side Ukdefencejournal.org.uk, som offentliggjorde dette billede (i hovedillustrationen) er arbejdet omkring den fremtidige klasse af destroyere, som det ser ud til at blive udpeget som Type 83, kun på niveau med forberedende undersøgelser.

Men under en flådekonference udgav Royal Navy et illustrativt billede for denne nye klasse, og skibet ser ud til at have alle egenskaberne som en tung destroyer eller endda en krydser.

Type 055 Nanchang
Kina har bestilt de første 3 Nachang-klasse Type 8 tunge destroyere i 055 år. Hver bygning bærer 112 lodrette siloer, der implementerer HQ-9 overflade-til-luft missiler, YJ-18 og YJ-21 antiskibsmissiler og CJ-10 krydsermissiler.

Resten af ​​denne artikel er kun til abonnenter -

Artikler med fuld adgang er tilgængelige i afsnittet "Gratis artikler". Flash-artikler er åbne i fuld version i 48 timer. Abonnenter har adgang til de fulde artikler om analyser og syntese. Artikler i arkiverne (mere end to år gamle) er forbeholdt Premium-abonnenter.

- 15% på dit abonnement Classic eller Premium (månedlig eller årlig) med koden Tilbage til skolen 23
Kun indtil 30. september!


Del artiklen:

Hæld en savoir plus

2 tanker til “Vil den kongelige flåde efter Italien og Tyskland også anskaffe “Super destroyere”?”

  1. […] Tyskland, Tyrkiet og Storbritannien har også annonceret udviklingen af ​​store destroyere, der kommer tæt på 10.000 tons, med henholdsvis F127-fregatter, TF-2000-destroyere og Type 83-luftværnsdestroyere. […]

Kommentarer er lukket.