Boeing vil styrke forsvaret af sit KC-46A Pegasus tankskib for at reagere på nye trusler

Truet af det amerikanske luftvåbens nye retninger omkring KCz-programmet vil flyproducenten Boeing forbedre de defensive kapaciteter af sin KC-46A Pegasus

Stigningen i spændinger og risikoen for konflikter, som store modstandere står over for, såsom Kina og Rusland, har fået det amerikanske luftvåben til i de seneste måneder at revidere sin anskaffelsesstrategi med hensyn til støttefly.

Således annoncerede luftvåbnet i begyndelsen af ​​marts 2023, som en del af parlamentariske høringer vedrørende Pentagons 2024-budget, at det havde til hensigt at reducere mængden af ​​anskaffelse af tankfly fra KCy-programmet, som snart skulle lanceres, fra 150 til 75 enheder.

Formålet med den amerikanske generalstab er at frigøre kreditter og ressourcer til KCz-programmet, som skulle gøre det muligt at gennemføre udskiftningen af ​​KC-135 Stratotanker og KC-10 Extender, for at udstyre sig selv med en næste generations enhed sandsynligvis være i stand til at udvikle sig i det fremtidige miljø med meget høj intensitet engagementer.

Boeings KC-46A Pegasus modtager nye hard-kill og soft-kill defensive kapaciteter

Denne meddelelse repræsenterer meget dårlige nyheder for Boeing, vinder af KCx-konkurrencen i 2011, men hvis KC-46A Pegasus vil have været meget længere, vanskelig og frem for alt dyr at designe og gøre pålidelig, hvilket tvinger den amerikanske flyproducent til at registrere meget betydelige tab de seneste år for at rette op på problemerne.

Faktisk repræsenterede KCy- og KCz-programmerne for Boeing det eneste alternativ til at forsøge at absorbere tidligere tab, og den nye US Air Force-strategi knuste disse forhåbninger, selvom den samtidig meddelte, at den havde til hensigt ikke at lancere en konkurrence for KCy, og bestil blot 75 KC-46A'er for at opretholde en homogen flåde og reducere omkostningerne.


Der er 75 % af denne artikel tilbage at læse. Abonner for at få adgang til den!

Metadefense Logo 93x93 2 tankfly | Laservåben og rettet energi | Konstruktion af militærfly

De Klassiske abonnementer give adgang til
artikler i deres fulde versionOg uden reklame,
fra 1,99 €.


For yderligere

1 KOMMENTAR

Kommentarer er lukket.

SOCIALE NETVÆRK

Sidste artikler