Den hollandske hær kunne genvinde sin kampvognsbataljon tabt i 2011

- Annonce -

I 2011, i betragtning af at truslen nu var ubetydelig, fjernede Haag sine sidste vigtigste kampvogne fra den hollandske hærs inventar. Leopard 2 for at reducere sine forsvarsudgifter, kun at implementere, hvad angår pansrede kapaciteter, lidt mindre end 200 CV9035NL infanteri kampvogne bevæbnet med en 35 mm kanon, senere understøttet af 200 Boxers 8×8.

Efter annekteringen af ​​Krim, derefter den russiske intervention i Donbass og traumet fra flyvning MH17, forpligtede den hollandske hær sig til igen at udstyre sig selv med denne type færdigheder ved at leje 18 kampvogne Leopard 2A6 med Tyskland, for at implementere dem inden for den 414. kampvognsbataljon bestående af 300 tyske soldater og omkring hundrede hollandske soldater, der opererer inden for den 43. hollandske mekaniserede brigade.

Det ser ud til, at i lyset af spændingerne med Rusland og en åbenlys doktrinændring fra Haags side på forsvarsområdet, er de hollandske hære tæt på at genvinde fuld kapacitet på dette område i de kommende år.

- Annonce -
Den hollandske hær implementerer CV9035NL infanteri kampvogn
CV9035NL infanteri kampvogn er i dag det tungeste pansrede køretøj i tjeneste med den hollandske hær

Det hollandske parlament har nemlig netop vedtaget et forslag fremsat af repræsentanten for det højreorienterede VVD-parti og tidligere talsmand for ministeriet for de væbnede styrker, Peter Valstar, for at skabe en ny kampvognsbataljon fuldt implementeret af den hollandske hære.

Fremlæggelsen og vedtagelsen af ​​dette forslag er ikke i sig selv en overraskelse, da det regelmæssigt har været diskuteret af landets politiske klasse i flere måneder, mens Haag øger sine udmeldinger for at modernisere sine hære og øge deres operationelle midler takket være subsidierne knyttet til den massive stigning i landets forsvarsindsats.


LOGO meta forsvar 70 MBT kampvogne | Forsvarets budgetter og forsvarsindsats | Konstruktion af pansrede køretøjer

75% af denne artikel er tilbage at læse,
Abonner for at få adgang til det!

- Annonce -

De Klassiske abonnementer give adgang til
artikler i deres fulde versionOg uden reklame,
fra 6,90 €.


Nyhedsbrev abonnement

Tilmeld dig Meta-Defense nyhedsbrev at modtage
seneste modeartikler dagligt eller ugentligt

- Annonce -

For yderligere

2 Kommentarer

Kommentarer er lukket.

SOCIALE NETVÆRK

Sidste artikler