Den amerikanske flåde er foruroliget over en kinesisk flådeindustri, der er 200 gange større end USA's

I de senere år er den amerikanske flåde blevet foruroliget over den kinesiske flådeindustris kapacitet, som siges at være 200 gange større end USA's, og som lancerer al produktion tilsammen i gennemsnit 23 millioner tons civilt og militærskibe hvert år, hvor deres amerikanske kolleger søsatte 100.000 tons skibe om året, primært militære, bestemt til den amerikanske flåde og den amerikanske kystvagt.

Denne ekstraordinære magtbalance bekymrer naturligvis den amerikanske flåde, eller rettere US Naval Intelligence, de amerikanske flådes efterretningstjenester, som har advaret Pentagon og politiske beslutningstagere i den udøvende magt og Kongressen om dette emne i flere år.

Det må siges, at uanset hvilket perspektiv der anvendes, er situationen som følge af denne observation mildest talt ugunstig for USA i den militær- og flådekamp, ​​der forventes med Beijing i de kommende år.

Den kinesiske flådeindustris militære og civile kapaciteter

Således har det største kinesiske skibsværft, beliggende i Dalian, som især producerer Type 055 tunge destroyere og Type 052D antiluftflydestroyere samt et stort antal civile skibe, såsom LNG-skibe, der er meget efterspurgt i øjeblikket, en produktionskapacitet større end alle amerikanske skibsværfter.

IMG 0277 Forsvarsindustristof BITD | Militære alliancer | Militær flådekonstruktion
Kina har mere end 50 tørdokke, der er i stand til at rumme store overfladeskibe såsom hangarskibe eller overfaldshelikopterskibe.

Med hensyn til konstruktion af store overfladeenheder, såsom hangarskibe, overfaldshelikopterskibe eller endda logistikskibe, kan Beijing stole på mere end 50 tørdokke, der er i stand til at modtage sådanne bygninger, der er mere end 200 meter lange, meter og med en tonnage på flere ti tusindvis af tons.

Hvis det var nødvendigt at øge Pentagons bekymringer yderligere, synes alle disse skibsværfter, oftest helt eller hovedsageligt kontrolleret af den kinesiske stat selv, ikke at støde på nogen vanskeligheder med hensyn til menneskelige ressourcer, hvilket forklarer deres vækst i de seneste år.

US Navy overhalet af kinesisk flådeproduktion til PLA


Der er 75 % af denne artikel tilbage at læse. Abonner for at få adgang til den!

Metadefense Logo 93x93 2 Defense industristof BITD | Militære alliancer | Militære flådekonstruktioner

De Klassiske abonnementer give adgang til
artikler i deres fulde versionOg uden reklame,
fra 1,99 €.


For yderligere

2 Kommentarer

Kommentarer er lukket.

SOCIALE NETVÆRK

Sidste artikler