Bundeswehr ønsker at have den bedst udstyrede NATO-division i Europa i 2025

Der er udtalelser, som i sig selv er nok til at vise omfanget af den strategiske afbrydelse, der rammer Vesteuropa i dag. Det blev lavet den 17. juli af stabschefen for Heer, Bundeswehrs hær, general Alfons Mais, hos Reuters, er bestemt en del af det. Faktisk, ifølge officeren, vil Tyskland i 2025 have "den bedst udstyrede NATO-division i Europa"...

Som med forsikringskontrakter ligger de vigtige punkter ofte ud over de fængende titler. Således erkender den tyske stabschef samtidig, at Bundeswehr, den væbnede styrke for den første økonomiske og demografiske magt i Europa, ikke i dag har en funktionel mekaniseret division.

På den anden side vil denne nye division kun være effektivt udstyret i 2025 med 80%, måske 90%, mens Bundeswehr kun vil stille to mekaniserede brigader og en motoriseret brigade til rådighed, hvor 4ᵉ brigaden på sin side er hollandsk. En anden tysk mekaniseret division kunne på sin side blive gjort operationel i 2027, ifølge general Maïs.

Frem for alt fremhæver denne erklæring, som ikke desto mindre har til formål at være beroligende, de mere end begrænsede midler i form af masse til rådighed for landene i Vesteuropa, samtidig med at hundredtusindvis af mænd, bevæbnet med titusindvis af pansrede køretøjer og tusindvis af artillerisystemer står over for hinanden i Ukraine.

Bundeswehr vil kun have én operationel mekaniseret division i 2025
Bundeswehr vil kun have én operationel mekaniseret division i 2025

Med andre ord, at være stolt af at håbe på i 2025 at have en enkelt operationel opdeling, for et land med 83 millioner indbyggere med et BNP på 4,300 milliarder dollars, ville være patetisk, hvis konsekvenserne ikke var så kritiske for sikkerheden på det gamle kontinent.

Lad os huske på, at Rusland på samme tid, med sine 143 millioner indbyggere og sit BNP på 1800 milliarder dollar, sigter mod en væbnet styrke på 2025 millioner mand i 2, der danner adskillige dusin mekaniserede divisioner, hver bevæbnet med omkring hundrede tunge kampvogne, to hundrede stykker artilleri og 250 til 400 våbenkøretøjer i gennemsnit 10.000 soldater, 20.000 soldater, og ikke XNUMX som i NATO).


Der er 75 % af denne artikel tilbage at læse. Abonner for at få adgang til den!

Metadefense Logo 93x93 2 Tyskland | Militære alliancer | Estland

De Klassiske abonnementer give adgang til
artikler i deres fulde versionOg uden reklame,
fra 1,99 €.


For yderligere

1 KOMMENTAR

Kommentarer er lukket.

SOCIALE NETVÆRK

Sidste artikler