Produktionen af ​​atomubåde til den amerikanske flåde vil stige med 150 % i 2028

Mens amerikansk atomubådsproduktion i dag kun når 1,3 nye Virginia-klasse atomangrebsubåde hvert år, skal den producere 2028 Virginia-klasse SSN'er i 2. Virginia og en Columbia-klasse SSBN om året, og endda 2,3 Virginia'er fra 2030, til absorbere leverancer til Australien.

Den amerikanske militære flådeindustri skal i løbet af de næste 5 år gange deres produktion af atomubåde med 2,5, hvilket vil generere en transformation lige så radikal som efter angrebet på Pearl Harbor, og denne gang rejser den kinesiske udfordring.

Den amerikanske flåde har længe været offer for en teknologisk skævhed forbundet med opfattelsen af ​​et fald i flådespændinger i verden, og den amerikanske flåde er nu engageret i en meget vigtig indsats for at modernisere sin flåde for at imødegå udfordringen fra den kinesiske flåde og flådeindustrien af Mellemriget.

Faktisk, hvis den amerikanske flåde i dag forbliver den mest imponerende flådestyrke med hensyn til dens tonnage og styrken af ​​sine skibe, vokser og moderniserer Beijing-flåden, både i antal såvel som i tonnage og operationelle kapaciteter, meget hurtigere end den amerikanske Navy formår ikke at modernisere.

HavWolf, Zumwalt, LCS: disse programmer, der ødelagde moderniseringen af ​​den amerikanske flåde i 25 år

Det skal siges, at mellem fejlene i SSN Sea-programmerne Wolf, DDG Zumwalt og LCS Independence and Freedom, oplevede det betydelige tab af potentiale med for eksempel tilbagetrækningen af ​​OH Perry-klassens anti-ubådsfregatter, der ikke blev kompenseret af LCS manglende ydeevne, og tab i volumen.

På den anden side viste disse programmer sig at være enorme dræn uden budgetmidler, der hver kostede mere end 20 milliarder dollars, svarende til 5 ubåde af Virginia-klassen, 7 Arleigh Burke destroyere, 15 fregatter i Constellation-klassen og endda næsten to Ford-klasse. hangarskibe, mens de kun producerede tre ubåde, tre destroyere og omkring tredive næsten ubrugelige LCS'er.

Faktisk skal den amerikanske flåde i dag samtidig absorbere konsekvenserne af disse fiaskoer, forny sin flåde og øge den for at holde linjen mod en kinesisk flåde, som byder velkommen omkring ti destroyere og fregatter hvert år, samt kun en til to store amfibie- eller flådefartøjer, og to til tre nye ubåde, er det rigtigt, at de stadig hovedsageligt er konventionelt drevne.

Hvis Pentagon i de senere år har fået de nødvendige midler fra direktionen og kongressen til denne indsats, som sandsynligvis ikke vil have noget at misunde den, der blev gennemført i 80'erne med Lehman-planen, opkaldt efter Ronald Reagans sekretær for søværnet, John Lehman som i 1982 lancerede et initiativ for at bringe den amerikanske flåde op på 600 skibe for at reagere på moderniseringen af ​​den sovjetiske flåde, som admiral Gorshkov tog initiativ til i 70'erne.

Atomubådsproduktionen til den amerikanske flåde skal stige med 150 % om 5 år

For at imødegå denne udfordring har Pentagon til hensigt at øge den amerikanske militære industriproduktion betydeligt, fra levering af en Arleigh Burke-klasse destroyer og 2 LCS om året til den af ​​mere end to Burke destroyere og en Constellation-klasse fregat skibe. som er meget mere effektive og bedre bevæbnede end LCS, hvis produktion snart vil ophøre.

Den vigtigste indsats vil fokusere på produktionen af ​​amerikanske atomubåde. I dag modtager den amerikanske flåde i gennemsnit 1,3 ny SSN Virginia-klasse atomangrebsubåd hvert år er produktionen ikke engang tilstrækkelig til at erstatte tilbagetrækningen af ​​Los Angeles-klassens SSN'er, der stadig er i drift.


Der er 75 % af denne artikel tilbage at læse. Abonner for at få adgang til den!

Logo Metadefense 93x93 2 Constructions Navales militaires | Actualités Défense | Contrats et Appels d'offre Défense

De Klassiske abonnementer give adgang til
artikler i deres fulde versionOg uden reklame,
fra 1,99 €.


For yderligere

1 KOMMENTAR

SOCIALE NETVÆRK

Sidste artikler