KNDS-Nexter promoverer sin EMBT-tank i Egypten ved EDEX 2023

Vi kunne have tænkt at den fransk-tyske KNDS-gruppe betragtede kun EMBT-tanken som en teknologisk demonstrator, med det nye Leopard 2A8, og fremtiden, men altid mystisk, Leopard 2AX foreslog også Italien. Men det er faktisk EMBT, og ikke Leopard 2A8, som fremhæves af gruppen i Egypten, i anledning af EDEX 2023 udstilling.

EMBT-tanken præsenteret på EDEX 2023-udstillingen som et alternativ til den egyptiske hær

dans en pressemeddelelse offentliggjort den 4. december, KNDS præsenterer nemlig det forskellige udstyr, som præsenteres på EDEX-udstillingen, som afholdes fra 4. til 7. december i Kairo. Ud over CAESAR, VBCI MkII T40 og andre ARX30-tårne ​​lægger gruppen i denne pressemeddelelse vægt på EMBT-tanken, der eksplicit præsenteres som et alternativ for de egyptiske væbnede styrker.

EMBT tank
EMBT-tanken præsenteres af KNDS som en industriel og operationel model, og ikke længere som en demonstrator, på EDEX 2023-udstillingen i Egypten.

Som sådan præsenteres EMBT ikke længere, som det var tilfældet under Eurosatory 2022-showet, som en teknologisk demonstrator mere eller mindre en del af MGCS-programmet, men som en 4. generations tank med specifikke egenskaber, såsom en 22-rund automatik læsser for sin 120 mm kanon, et 7-hjuls chassis, samt en 1500 hk motor.

Det præsenteres også som et alternativ til at udstyre de egyptiske hære, derfor som en prototype, der baner vejen for industriel produktion, og fremhæver dens ARX30-tårn, som kan give anti-drone-beskyttelse med en ny airburst-ammunition, der snart er tilgængelig, et system Hard Kill aktiv beskyttelse ( undefined), og frem for alt den virkelige innovation af denne model, et fjerde besætningsmedlem, der har funktionen som systemoperatør.

De egyptiske væbnede styrker, et strategisk marked i K2 Blacks trådkors Panther Sydkoreanske

Det skal siges, at de egyptiske hære repræsenterer et strategisk marked inden for kampvogne. Disse felter faktisk mere end 5 tunge og mellemstore tanke, herunder 000 M1A300 Abrams, 1 T-1s og 500 T-62s, samt mere end 800 M55 Pattons. Faktisk er potentialet for modernisering betydeligt, med ikke mindre end 2 tanke forældede og har behov for udskiftning til dato (M700, T-60, T-4).

Dette marked er så meget desto mere attraktivt, som spændinger i Mellemøsten tilskynder disse lande til at øge deres investeringer inden for landvåben, efter at de i de seneste år har ydet en betydelig indsats på luft- og flådeområdet.

M1A1 Abrams egyptiske væbnede styrker
De egyptiske væbnede styrker stiller med mere end 5 kampvogne, inklusive 000 M1A300 Abrams.

Der er 75 % af denne artikel tilbage at læse. Abonner for at få adgang til den!

Metadefense Logo 93x93 2 Militær planlægning og planer | Forsvarsnyheder | MBT kampvogne

De Klassiske abonnementer give adgang til
artikler i deres fulde versionOg uden reklame,
fra 1,99 €.


For yderligere

1 KOMMENTAR

SOCIALE NETVÆRK

Sidste artikler