Lørdag den 2. marts 2024

KNDS-Nexter promoverer sin EMBT-tank i Egypten ved EDEX 2023

- Annonce -

Man skulle have troet , at den fransk-tyske KNDS-gruppe kun betragtede EMBT-tanken som en teknologisk demonstrator, med den nye Leopard 2A8, og den fremtidige, men stadig mystiske, Leopard 2AX foreslog derudover til Italien . Det er dog EMBT, og ikke Leopard 2A8, som bliver fremhævet af gruppen i Egypten på EDEX 2023-udstillingen .

EMBT-tanken præsenteret på EDEX 2023-udstillingen som et alternativ til den egyptiske hær

I en pressemeddelelse offentliggjort den 4. december præsenterer KNDS nemlig det forskellige udstyr, der præsenteres under EDEX-udstillingen, som afholdes fra den 4. til den 7. december i Kairo. Ud over CAESAR, VBCI MkII T40 og andre ARX30-tårne ​​lægger gruppen i denne pressemeddelelse vægt på EMBT-tanken, der eksplicit præsenteres som et alternativ for de egyptiske væbnede styrker.

- Annonce -
EMBT tank
EMBT-tanken præsenteres af KNDS som en industriel og operationel model, og ikke længere som en demonstrator, på EDEX 2023-udstillingen i Egypten.

Som sådan præsenteres EMBT ikke længere, som det var tilfældet under Eurosatory 2022-showet, som en teknologisk demonstrator mere eller mindre en del af MGCS-programmet, men som en 4. generations tank med specifikke egenskaber, såsom en 22-rund automatik læsser for sin 120 mm kanon, et 7-hjuls chassis, samt en 1500 hk motor.

Det præsenteres også som et alternativ til at udstyre de egyptiske hære, derfor som en prototype, der baner vejen for industriel produktion, og fremhæver dens ARX30-tårn, som kan give anti-drone-beskyttelse med en ny airburst-ammunition, der ssnrt er tilgængelig, et system Hard Kill aktiv beskyttelse ( undefined), og frem for alt den virkelige innovation af denne model, et fjerde besætningsmedlem, der har funktionen som systemoperatør.

De egyptiske væbnede styrker, et strategisk marked i trådkorset for den sydkoreanske K2 Black Panther

Det skal siges, at de egyptiske hære repræsenterer et strategisk marked inden for kampvogne. Disse felter faktisk mere end 5.000 tunge og mellemstore tanke, herunder 1.300 M1A1 Abrams, 500 T-62s og 800 T-55s, samt mere end 2.700 M60 Pattons. Faktisk er potentialet for modernisering betydeligt, med ikke mindre end 4.000 tanke forældede og har behov for udskiftning til dato (M60, T-62, T-55).

- Annonce -

Dette marked er så meget desto mere attraktivt, som spændinger i Mellemøsten tilskynder disse lande til at øge deres investeringer inden for landvåben, efter at de i de seneste år har ydet en betydelig indsats på luft- og flådeområdet.

M1A1 Abrams egyptiske væbnede styrker
De egyptiske væbnede styrker stiller med mere end 5.000 kampvogne, inklusive 1.300 M1A1 Abrams.

LOGO metaforsvar 70 Militær planlægning og planer | Forsvarsnyheder | MBT kampvogne

Resten af ​​denne artikel er forbeholdt abonnenter

Klassiske abonnementer giver adgang til alle artikler uden reklame , fra 1,99 €.


- Annonce -
Fabrice Wolf
Fabrice Wolfhttps://meta-defense.fr/fabrice-wolf/
En tidligere fransk flådeluftfartspilot, Fabrice er redaktør og hovedforfatter på Meta-defense.fr-siden. Hans ekspertiseområder er militær aeronautik, forsvarsøkonomi, luft- og ubådskrigsførelse og Akita inu.

For yderligere

1 KOMMENTAR

  1. En fransk ordre, hurtigt, ellers nytter det slet ikke at tænke på det, da K9 haubitsen allerede er på stedet...

Kommentarer er lukket.

SOCIALE NETVÆRK

Sidste artikler