Den amerikanske flådeindustri vil gennemgå en større revision for at imødegå de kommende udfordringer

- Annonce -

Carlos Del Toro, sekretær for flåden, meddelte, at han har iværksat en omfattende gennemgang af den amerikanske flådeindustri for at løse de forskellige udfordringer, som den amerikanske flåde står over for i dag. Faktisk, mens de bliver nødt til at øge produktionshastighederne for overfladeskibe og ubåde, er amerikanske skibsværfter i øjeblikket ikke i stand til at overholde planlagte leveringsplaner.

Den amerikanske flåde var, og er stadig i dag, den mest magtfulde flådestyrke på planeten, idet den stillede op med halvdelen af ​​flåden af ​​atomangrebsubåde, store aero-amfibiske angrebsskibe og 93 % af planetens nukleare hangarskibe.

Dets luftvåben er så vigtigt, at det rangerer 3. i verden med hensyn til kampfly, efter det amerikanske luftvåben og People's Liberation Army, men foran Rusland eller Indien.

- Annonce -

De tre udfordringer, som den amerikanske flåde står over for i dag og i de kommende år

Men der er utvivlsomt en bølge af bekymring, hvis ikke panik, i Pentagon, angående fremtiden for denne flådeoverherredømme, der er afgørende for at etablere USA's position på den globale geopolitiske scene. Fordi den amerikanske flåde i dag står over for tre samtidige udfordringer, som den kæmper for at møde.

US Navy F-35C
Den amerikanske flåde har i dag det tredjestørste luftvåben i verden, efter det amerikanske luftvåben og People's Liberation Army.

Den hurtige fremgang af den kinesiske flåde og dens militære flådeindustri

Den første af disse er blevet identificeret siden midten af ​​2010'erne, med den meget hurtige magtstigning for den kinesiske flåde, men også det industrielle værktøj, der producerer skibe, ubåde og fly i et meget vedvarende tempo for PLA.

På få år har de tre kinesiske flåder i nord, øst og syd taget et stort antal skibe i drift, hvilket har givet dem mulighed for siden 2020 at overgå den amerikanske flåde med hensyn til antal skrog, hvis ikke endnu tonnage og operationelle kapaciteter.

- Annonce -

Endnu på det seneste har skibsværfter vist, at de nu ved, hvordan man producerer kampskibe på niveau med dem fra den amerikanske flåde, såsom Type 055 tunge destroyere mod Arleigh Burke destroyere eller LHD Type 075 mod America-klassen.

Hvis der inden for atomdrevne hangarskibe og ubåde stadig er fremskridt med Type 003 Fujian eller Type 095, tyder alt nu på, at den kinesiske flåde vil meget snart være i stand til at konkurrere med den amerikanske flåde på det teknologiske område.

Type 055
De kinesiske Type 055 Heavy Destroyers er teknologisk på niveau med den amerikanske flådes Arleigh Burke destroyere.

Den kinesiske flådes magtstigning, men også dens flådeflyvning, luftvåben og marineinfanteri er så meget desto mere bekymrende for den amerikanske flåde, da Beijing fortsætter med at skærpe sin diskurs og øge sine magtdemonstrationer omkring Taiwan.

- Annonce -

Men hvis PLA angriber den autonome ø, eller mere sandsynligt vil indføre en flåde- og luftblokade på den, er det sandsynligt, at den amerikanske flåde bliver nødt til at gribe ind og potentielt konfrontere den, hvad mere er i en ugunstig strategisk plan, da det er meget tæt på den kinesiske kyst.

Multiplikationen af ​​hot spots på planeten og spredningen af ​​tilgængelige amerikanske flådestyrker

Tilføjet til denne udfordring er en anden, og den er også vigtig. Taiwan er faktisk langt fra det eneste hot spot, som den amerikanske flåde skal gribe ind på i dag. Det har faktisk været nødt til at øge sin tilstedeværelse i Middelhavet for at støtte sin israelske allierede, i Mellemøsten, der står over for den iranske og Houthi-trussel, såvel som omkring den koreanske halvø, mens Kim Jong Uns regime, flere trusler og provokationer mod sin nabo.

Hvad angår krigen i Ukraine og de stigende spændinger mellem NATO og Rusland, tvinger den den amerikanske flåde til at skærpe sin stilling i Nordatlanten og i Arktis, for at indeholde Moskvas magtfulde ubådsflåde.

Den amerikanske flåde angriber Yemen
Den amerikanske flåde skal gribe ind i flere teatre samtidigt, som her i Mellemøsten, for at ramme Houthi-installationer, som angriber skibe, der sejler i Det Røde Hav.

Derfor, mens den kinesiske trussel alene kræver næsten alle de midler, den amerikanske flåde har til rådighed, for at sikre en status quo, der forhindrer eskalering eller enhver eventyrlyst fra Beijing, skal den samtidig indsætte et stort antal flådeenheder i andre teatre , for at begrænse eller beskytte dem, og her igen undgå overløb eller forlængelse af eksisterende konflikter.

Svigtende flådeplanlægning og en amerikansk flådeindustri i bedring


LOGO metaforsvar 70 Militære flådekonstruktioner | Forsvarsanalyse | FORENEDE STATER

Resten af ​​denne artikel er kun til abonnenter

De Klassiske abonnementer give adgang til
alle artikler uden reklame, fra €1,99.


Nyhedsbrev abonnement

Tilmeld dig Meta-Defense nyhedsbrev at modtage
seneste modeartikler dagligt eller ugentligt

- Annonce -

For yderligere

2 Kommentarer

Kommentarer er lukket.

SOCIALE NETVÆRK

Sidste artikler