Slovenien bestiller tysk IRIS-T SLM antiluftskytssystem som en del af European Sky Shield Initiative

- Annonce -

Slovenien formaliserede den 25. januar ordre af et IRIS-T SLM antiluftskytssystem med det tyske BAAINBw, Bundeswehrs forbundskontor for erhvervelse af forsvarsteknologier, og industrimanden Diehl Defence. Denne ordre kommer som en del af initiativet European Sky Shield (IESS) lanceret af Tyskland i august 2022, som Ljubljana tilsluttede sig fra lanceringen.

Kronet med bemærkelsesværdig kampeffektivitet i Ukraine, er IRIS-T SLM-systemet allerede blevet valgt i de seneste måneder af Tyskland, Estland og Letland, og kunne opleve betydelig succes i de kommende måneder og år, takket være en perfekt olieret kommerciel og industriel strategi med formidabel effektivitet.

IRIS-T SLM mellem- og kortdistance luftværnssystemet fra Diehl Defence

Designet fra 2007 som en del af MEADS-programmet, der også fødte Patriot PAC-3 MSE, er kort- og mellemdistance-luftværnssystemet IRIS-T Surface-Launched Medium Range, eller SLM, baseret på ligesom NASAMS eller MICA VL, på et kortdistance luft-til-luft missil, det tyske IRIS-T.

- Annonce -
IRIS-T SLM
IRIS-T-systemet og dets 3D TRML-4D-radar giver 360° antiluftskyts forsvar over 40 km

Den blev sat i drift i 2022 og består af den højtydende TRML-3D 4D-radar designet af Hensoldt, lastbilmonterede mobile transporter-opstiller-raketter, der hver bruger 8 missiler, og det infrarødt-styrede IRIS-T-missil. vektortryk, med inertial navigation og et datalink.

Med en rækkevidde på 40 km og et loft på 20 km har IRIS-T vist sig at være meget effektiv og reaktiv i Ukraine, som implementerer tre systemer af denne type, især mod russiske krydsermissiler. Hvad mere er, og i modsætning til andre systemer som den fransk-italienske SAMP/T MambaUkrainske IRIS-T SLM'er modtager regelmæssigt nye missiler, så de forbliver aktive og effektive til at udføre deres missioner.

Det centrale omdrejningspunkt for European Sky Shield Initiative og tysk kommerciel strategi

Hvis præstationerne af IRIS-T SLM i Ukraine bidrager til den kommercielle succes af det system, der allerede er valgt til eksport af tre europæiske lande, udgør de kun et af de argumenter, som Diehl Defense har til rådighed for at fremme det på den europæiske og internationale scene ...

- Annonce -

Således har den tyske industrimand omhyggeligt planlagt sin industrielle produktion for permanent at opretholde produktionsslots. Enhver ny indkommende ordre kan således behandles inden for relativt korte tidsrum.

I sammenhæng med spændinger og hurtig modernisering af vestlige væbnede styrker, især inden for NATO, spiller dette kriterium om korte tidsfrister naturligvis en nøglerolle i at understøtte systemets tiltrækningskraft.

Pil 3
Arrow 3-systemet er designet til at opfange mellemdistance- eller mellemdistance-ballistiske missiler. Rusland har ikke nogen af ​​disse missiler i sin beholdning.

LOGO meta defense 70 Luftværnsforsvar | Forsvarsnyheder | Tyskland

Resten af ​​denne artikel er kun til abonnenter

- Annonce -

De Klassiske abonnementer give adgang til
alle artikler uden reklame, fra €1,99.


Nyhedsbrev abonnement

Tilmeld dig Meta-Defense nyhedsbrev at modtage
seneste modeartikler dagligt eller ugentligt

- Annonce -

For yderligere

2 Kommentarer

SOCIALE NETVÆRK

Sidste artikler