Den russiske forsvarsindustri har rekrutteret 500 medarbejdere siden starten af ​​konflikten i Ukraine

Den russiske forsvarsindustri er siden starten af ​​den særlige militæroperation i Ukraine blevet en af ​​Kremls strategiske udfordringer, for at overvinde Kievs modstand og at tilsidesætte den bistand og udstyr, som Ukraines vestlige allierede yder.

Faktisk, hvis de russiske hære ikke skinnede særligt i de første måneder af offensiven, har de siden vist betydelig kapacitet til at absorbere tab, hos mænd, men især i udstyr, takket være stigningen i hurtig og betydelig magt, af en hurtigt voksende Russisk industri, støttet af et land i en krigsøkonomi.

En halv million flere ansatte i den russiske forsvarsindustri

Selv om niveauet for russisk produktion af forsvarsudstyr stadig er vanskeligt at bestemme med sikkerhed, har de indikationer givet af de russiske myndigheder, med de forbehold, der bør tages i tankerne vedrørende dette emne, men også de uafhængige observationer, der er foretaget under kamp, ​​tendens til at gå ind. samme retning.

Så hvis man kunne tvivle på den russiske forsvarsministers udmelding, Sergei Shoigu, da han erklærede, at 1 kampvogne var blevet leveret til de russiske hære i 500, mere end de tabte i samme periode, er det klart, at trods dokumenterede tab, synes de russiske styrker, der er engageret i Ukraine, ikke at mangle pansrede køretøjer.

russisk forsvarsindustri uralvagonzavod
Britisk efterretningstjeneste anslår, at den russiske industris månedlige produktion af kampvogne faktisk ville være 100 eksempler.

Der er 75 % af denne artikel tilbage at læse. Abonner for at få adgang til den!

Metadefense Logo 93x93 2 Forsvarsindustristof BITD | Militære alliancer | Forsvarsanalyse

De Klassiske abonnementer give adgang til
artikler i deres fulde versionOg uden reklame,
fra 1,99 €.


For yderligere

SOCIALE NETVÆRK

Sidste artikler