Kinesisk afskrækkelse vil tredobles inden 2035, ifølge Pentagon

Kinesisk afskrækkelse har ligesom dens konventionelle militære magt udviklet sig betydeligt i de senere år. Således fordobledes antallet af atomsprænghoveder indsat af den kinesiske atomtriade fra 2014 til 2024 fra 250 til 500, mens nye vektorer, såsom DF-41 og JL-3 strategiske ballistiske missiler, og den nye HH-20 stealth bombefly, er trådt i tjeneste, eller lover at gøre det snart.

Denne spektakulære udvikling kunne meget vel være begyndelsen på det, der kommer. Faktisk vil Kina ifølge Pentagon have 1 aktive nukleare sprænghoveder i 500, og dermed være på lige fod i det strategiske felt med USA og Rusland, i en "betagende" fremgang. afskrækkelse.

Fremskridtet med kinesisk afskrækkelse er betagende, ifølge Pentagon

I en tale til den amerikanske kongres vurderede general Anthony Cotton, som leder den amerikanske strategiske kommando, at Kinas fremskridt i rummet og afskrækkelse, var betagende, så hurtige og effektive var de.

Han gentog til lejligheden ordene fra general Stephen Whiting, der leder Rumkommandoen, som havde brugt den samme kvalifikation, før ham, foran det samme publikum, om emnet kinesiske fremskridt i hans område kompetence.

B-21 Raider
USA har påtaget sig moderniseringen af ​​sine afskrækkende styrker med B-21 Raider-bombeflyet, Columbia-klassen SSBN-ubåd og Sentinel ICBM-missiler.

General Cotton forelagde amerikanske parlamentarikere status for den nukleare trussel, mens Kongressen synes at være tilbøjelig til at reducere budgetterne for visse programmer, såsom ICBM Sentinel-missilet, der skulle erstatte den amerikanske Minutemann, og hvis prognosebudget er en vane i USA stater, er eksploderet i de seneste år med en meromkostning anslået til 37 %.

Som sådan planlægger USA at bruge 1 milliarder dollars på moderniseringen af ​​sin nukleare triade i løbet af de næste tredive år, herunder konstruktionen af ​​500 nukleare ballistiske missil-ubåde. Columbia-klassen, som skal erstatte SSBN Ohio, den fra B- 12 Raider strategiske bombefly, beregnet til at erstatte B-21, derefter B-1, til det amerikanske luftvåbens strategiske missioner, og endelig til udskiftning af omkring 2 Minutemann ICBM-missiler med Sentinel.

Antallet af kinesiske atomsprænghoveder er fordoblet på ti år

Hvis den kvalifikation, General Cotton valgte, bestemt havde til formål at fremhæve truslen for at bevare de budgetter, han havde til rådighed, eller endda øge dem, er det dog ikke fejlagtigt.

Faktisk, i løbet af de sidste ti år, mens den geopolitiske situation kun forværredes fra 2019 mellem USA og Kina, gik Beijing ifølge skøn fra Pentagon fra 250 til 500 operationelle nukleare sprænghoveder.

Kinesisk DF-41 ICBM afskrækkende
DF-41 ICBM-missilet med fast brændsel tilbyder meget højere ydeevne end DF-5, det erstatter.

Der er 75 % af denne artikel tilbage at læse. Abonner for at få adgang til den!

De Klassiske abonnementer give adgang til
artikler i deres fulde versionOg uden reklame.

Meta-Defense fejrer sit 5-års jubilæum!

LOGO meta forsvar 114 afskrækkende styrker | Forsvarsnyheder | Atom våben

- 20% på dit Classic- eller Premium-abonnement, med koden Metanniv24

Tilbuddet gælder fra 10. til 20. maj for online abonnement på et nyt Classic eller Premium, årligt eller ugentligt abonnement på Meta-Defense hjemmesiden.


For yderligere

2 Kommentarer

SOCIALE NETVÆRK

Sidste artikler