Kreml sætter Rusland på krigsfod mod Vesten

De seneste dage har erklæringer fulgt hinanden i Rusland for at præsentere den bane, som Vladimir Putin har til hensigt at give landet, mod Ukraine og mod Europa. Uanset om det blev fremkaldt af den franske præsidents udmeldinger eller ej, har den nyvalgte russiske præsident nu lagt sine kort, hvad angår sine ambitioner, og de midler, han har til hensigt at ruste sig til for at nå dem.

Således, med oprettelsen af ​​to nye kombinerede væbnede styrker i den vestlige zone, vendt mod Europa, stigningen i industrielle ressourcer til at levere endnu flere våben og ammunition til styrkerne, eller endda genkvalificeringen af ​​den særlige militære operation i Ukraine, i krig, åbner vejen for en ny mobilisering, tyder alt på, at Rusland nu er på krigsfod og sigter, ud over Ukraine, selve Europa.

Rusland forbereder sig på at blive mere involveret i Ukraine og i forhold til Europa.

"Vi er i krig. Ja, det begyndte som en særlig militær operation, men så snart dette samfund blev dannet der, da det kollektive Vesten blev en deltager i det fra Ukraines side, blev det allerede en krig for os. Jeg er overbevist. Og alle burde forstå dette for deres interne mobilisering.”

Rusland Dmitry Peskov
Kreml-talsmand Smitry Peskov omklassificerede den særlige militære operation i Ukraine som en krig i et interview.

Sådan udtrykte Kreml-talsmand Dimtry Peskov sig, interviewet af det russiske nyhedssite Argumenter og fakta. Lad os huske på, at indtil for nylig var den simple kendsgerning at henvise til den russiske særlige militæroperation, med udtrykket "krig", forkastelig i russisk lov og strafferen fængselsstraf på op til 15 år, for journalister og offentlige personer.

Faktisk er denne ændring, med Peskovs ord, alt andet end anekdotisk. Ikke alene betegner han krigen i Ukraine som en krig, der åbner vejen for f.eks. mobilisering af yderligere reservister, men han udvider begrebet fjende til det "kollektive Vesten", det vil sige alle landene. af den vestlige blok yde militær bistand til Kiev.

Uden direkte at føre til åbningen af ​​fjendtligheder med europæiske lande, forbereder denne erklæring den russiske mening, således at Kreml og dets præsident, nyvalgt, fremskynder transformationen af ​​landet inden for institutionerne, mens de lægger ansvaret for denne udvikling til støtte ydet af de samme vesterlændinge til Ukraine.

Mod en hurtig og massiv transformation af de russiske hære til at overhale NATO

Udtalelsen fra Kreml-talsmanden kommer dagen efter meddelelsen fra Sergei Shoigu om oprettelsen af ​​omkring tredive nye større enheder, 14 divisioner og 16 brigader, samt to hærkorps til at integrere dem, placeret i Zapad militærdistrikt (vest), samt i de to nye militærdistrikter, Leningrad og Moskva.

T-80BVM Rusland Zapad 2017
Russisk T-80BVM og terminator under Zapad 2017-øvelsen

Der er 75 % af denne artikel tilbage at læse. Abonner for at få adgang til den!

De Klassiske abonnementer give adgang til
artikler i deres fulde versionOg uden reklame.

Meta-Defense fejrer sit 5-års jubilæum!

LOGO metaforsvar 114 NATO vs Rusland spændinger | Militære alliancer | Forsvarsanalyse

- 20% på dit Classic- eller Premium-abonnement, med koden Metanniv24

Tilbuddet gælder fra 10. til 20. maj for online abonnement på et nyt Classic eller Premium, årligt eller ugentligt abonnement på Meta-Defense hjemmesiden.


For yderligere

5 Kommentarer

 1. og her går du igen for at videresende russisk propaganda
  til din information, englænderne, som altid er meget velinformerede med hensyn til spionage, anslår leveringen af ​​pansrede køretøjer for 300 til 2023 ……………vi er langt fra de 1500, som russerne har annonceret.

 2. Rusland-Kina-blokken har bevæbnet sig med høj hastighed i mere end 10 år nu, og vores kære modige europæiske ledere ser apatisk ud "åh ja, men nej det er sikkert, men det er ikke godt...". de vil aldrig vove", om disse samme menneskers beslutsomhed, den berømte plan med 1 million ammunition, hvoraf Europa knap har været i stand til at honorere halvdelen af ​​den... fakta, intet andet end fakta, "fredens udbytte "Vi har i 30 år en generation af politikere (værdige arvinger til Daladier og Chamberlain), som absolut ikke har været i stand til at stille spørgsmålstegn ved sig selv på det økonomiske plan (budgetter etableret, som om vi stadig var i tiden med de 30 glorværdige spørgsmål om vækst og vækst og indkomst) samt geopolitik. Biden i hele januar 2022 under udsendelser af information om den overhængende risiko for angreb eller dagen før angrebet ville have annonceret udsendelsen af ​​amerikanske og NATO-tropper med en forsvarsaftale for KIEV, aldrig ville Putin (aka StaPoutler) ikke have angrebet, i stedet for dagen før Biden annoncerede “aldrig en amerikansk soldat vil dø i Ukraine”, resultat for Putin = grønt lys og han lod sig ikke bede om det, dagen efter gik han muntert dertil. politikerne siden 2014 har set udviklingen meget godt, det værste er, at kassandraerne i de baltiske lande har råbt fra hustagene siden 2004 og truet ham med Putin. På trods af dette og de 2 års krig ser vores politikker ud til at falde fra skyerne, der er ord, men ingen konkret handling, som Difesa online ofte påpeger, ser vi, og vi vil ikke være klar på D-dagen, blot ved at observere bølge, mens du kigger på det og siger "Jeg forstår ikke, hvordan det kunne være sket" faktisk som du sagde "at de ikke længere vil være i stand til at undre sig, hvis situationen skulle forværres yderligere i de kommende måneder og år, og europæerne befinder sig uden midlerne til at begrænse det” desværre er det det, der truer... ingen større statsmand ved magten i hele Vesten i øjeblikket. endelig tak for dette websted og dine indlæg (hvis nogle gange er lidt for chauvinistiske), idet jeg er binational, husker jeg, at samarbejdet med forsvarsindustrien er nødvendigt og afgørende i dag, og frem for alt, at vi beslutter at give det midlerne til vores forsvar i stedet for viser vores splittelse (som Putin, Xi og endda amerikanerne glæder sig over), uden hvilke vi i bedste fald vil gå 30 år tilbage, eller vores børn vil i værste fald tale russisk.

 3. Hej Fabrice,

  Det er rigtigt, at fremtiden ikke er lys.
  Vores ledere begynder at opruste, men det er klart utilstrækkeligt. Men tror du, at 600 mand ville være nok til at slå NATO, som, selv uden USA, efter min mening fortsat er en ret solid alliance på papiret? Hvad angår russiske kampvogne og kampvogne generelt, er deres antal så afgørende som 000 for eksempel i lyset af udviklingen af ​​droner?

  Har du også hørt om en mulig forhøjelse af militærbudgettet i Frankrig?

  • Hej Jordan
   Problemet med NATO er, at vi har en tendens til at sammenlægge alle landes kapaciteter for at forestille os deres overordnede militære magt. Dette er dog en illusion. For eksempel vil Frankrig aldrig begå ud over sine grænser mere end én division og 60/70 kampfly eller mindre end halvdelen af ​​sine nærkampsstyrker. Samme for alle lande, undtagen grænsearbejdere.
   Så ja, 600 mænd ville være et stort problem. Ikke for at komme til Bilbao, men for at tage de baltiske lande, bestemt.
   Ingen information om stigningen i franske militærbudgetter til dato.

SOCIALE NETVÆRK

Sidste artikler