Den franske flåde udvider besætningen på FREMM-fregatter med næsten 20 %

Den franske flåde har netop annonceret sin hensigt om at øge besætningsstørrelsen på sine FREMM'er for at styrke skibenes modstandsdygtighed. Hver fregat vil se sin besætning forstærket med 20 medlemmer, en stigning på næsten 20 %, eksklusive flådens luftfartsafdeling.

Der er ingen tvivl om, at udstationeringerne af Languedoc-fregatten, af Aquitaine-klassen, derefter Alsace, af den eponyme klasse, i Det Røde Hav, for at eskortere og beskytte civile skibe mod Houthi-droner og -missiler, vil have været rig på lektioner på besætningernes kumulative træthed efter et par ugers højspænding.

Denne beslutning går dog imod en tendens til at reducere størrelsen af ​​militærbesætninger, og især fregatter, inden for vestlige flåder, både på grund af teknologiske fremskridt inden for automatisering og digitalisering af skibe, såvel som for at reagere på spændingerne, nogle gange alvorlige, som påvirker disse flåder, hvad angår mandskab.

Fristelsen til at reducere størrelsen af ​​militære skibsbesætninger, konfronteret med HR-krisen i Forsvaret

For et par uger siden afslørede direktøren for interne anliggender for den britiske gruppe Babcock, John Howie, det mål, der forfølges med hensyn til designet af den nye Type 32 fregat af Royal Navy, reducere skibets besætning til omkring halvtreds medlemmer.

Fregat Type 32 Royal navy babcock
Type 32 fregatten vil være baseret på samme skrog som Type 31, men vil have yderligere kapaciteter, især med hensyn til anti-ubådskrigsførelse.

Ifølge ham var denne bane logisk, idet den var en del af det tidligere observerede fald, der gik fra 185 besætningsmedlemmer for Type 23 fregatter af Duke-klassen, til 105 for de nye Type 31'ere, som skal tages i brug i løbet af det andet halve årti, derefter 50, for Type 32'erne, som efterfulgte dem.

Den britiske flådegruppe satser på udviklingen af ​​automatisering, robotisering og virtuelle tilstedeværelsesteknologier for at opnå dette, og dermed give et uventet svar til Royal Navy, som støder på enorme problemer med hensyn til sin arbejdsstyrke.

Som det ofte er tilfældet, var reaktionerne på denne meddelelse delte, hvor dens tilhængere på den ene side anså den for dristig, men realistisk, og på den anden side de, der så på den med forbløffelse, og mente, at arbejdsbyrden om bord på en fregat ikke ville være tilfreds med så lille en besætning.

Forbedring af kampmodstandsdygtigheden af ​​besætningen på den franske flådes FREMM-fregatter

På dette område vil den seneste meddelelse fra den franske flåde helt sikkert tilføje brændstof til debatten. Faktisk har den netop annonceret, at den i de kommende måneder vil øge størrelsen af ​​besætningen på dens FREMM af Aquitaine- og Alsace-klasserne, fra 20 medlemmer, for at nå 140 personer, inklusive luftdetachering.

For den franske flåde er det et spørgsmål om at reagere på nylige tilbagemeldinger, såsom dem vedrørende Languedoc- og Alsace-fregatterne, under deres udstationering i Det Røde Hav, for at eskortere kommercielle skibe og beskytte dem mod Houthi-missiler og droner.

Fransk flådefregat FREMM Languedoc
Fregatten Languedoc sikrede beskyttelsen af ​​kommerciel flådetrafik i Det Røde Hav i mere end to måneder, hvor besætningen skulle holde sig på et højt vagtniveau.

Der er 75 % af denne artikel tilbage at læse. Abonner for at få adgang til den!

Metadefense Logo 93x93 2 Surface Fleet | Forsvarsnyheder | Yemen konflikt

De Klassiske abonnementer give adgang til
artikler i deres fulde versionOg uden reklame,
fra 1,99 €.


For yderligere

Alle

2 Kommentarer

SOCIALE NETVÆRK

Sidste artikler

Meta-forsvar

GRATIS
VIEW