Nordkorea testede Hwasongpho-16B hypersoniske missil, og det er bekymrende!

Den 3. april udsendte nordkoreanske medier fotos og videoer, der viser testaffyringen af ​​det nye Hwasongpho-16B hypersoniske missil, et fast brændstof IRBM monteret på et TEL 7×7 køretøj, i nærværelse af leder Kim Jong.

Hvis dette skud er så publiceret, skyldes det, at Hwasongpho-16B ser ud til at bære et hypersonisk svævefly, dette atmosfæriske re-entry-system designet til at udfordre de mest avancerede anti-ballistiske forsvar, samtidig med at den bibeholder meget betydelige manøvreringsevner, og samtidig opretholder hypersonisk hastighed.

Pyongyang udvikler sine atomangrebskapaciteter i fuld fart

Siden 2015 har Nordkorea markant øget sine bestræbelser på at modernisere og udvide sine stand-off-angrebskapaciteter, især dem, der er i stand til at bære atomvåben.

Mens landet stadig brugte blege kopier af den sovjetiske Scud, for kun 15 år siden, demonstrerede det de fremskridt, der var gjort på dette område, med de første test af SLBM Pukkuksong-1 og 2 med medium ændring og den første mellemdistance IRBM ballistiske missil Hwasong-12, dengang den første ICBM Hawsong-15, alene for året 2017.

SLBM Pukkuksong-3
Test af SLBM Pukkuksong-3 mellemforandret ballitisk missil i 2019

To år senere testede hun for første gange Pukkuksong-3 hvem vil bevæbne sin nye missil ubåd Helten Kim Gun-ok, og kortrækkende KN-23 semi-ballistisk banemissil, inspireret af den russiske Iskander, og designet til at udfordre amerikanske, sydkoreanske og japanske anti-ballistiske forsvar.

Test og affyring er yderligere steget i intensitet fra 2021, med fremkomsten af ​​nye krydsermissiler, en ny version af ICBM kaldet Hawsong-17, derefter, fra 2022, nye versioner af missiler annonceret som hypersoniske og bærer fast brændsel i stedet for flydende.

Første affyring af Nordkoreas Hwasongpho-16B IRBM hypersoniske missil

Det er i denne sammenhæng den første affyring i denne uge af det nye Hwasongpho-16B mellemrækkende ballistiske missil, bredt rapporteret af det statslige nyhedsbureau KCNA og det nordkoreanske offentlige tv KCTV.

Faktisk præsenteres det nye missil som at bringe en stor udvikling med sig vedrørende Pyongyangs afskrækkelsesevner. Dette ville således være et mellemdistance-ballistisk missil, det vil sige med en rækkevidde fra 2 til 500 km, med fast brændstof, og monteret på en transporter-erector-launcher (TEL) med syv aksler.

Videomontage af opsendelsen af ​​Hwasongpho-16B hypersoniske missil.

Der er 75 % af denne artikel tilbage at læse. Abonner for at få adgang til den!

Metadefense Logo 93x93 2 Hypersoniske våben og missiler | Forsvarsnyheder | Atom våben

De Klassiske abonnementer give adgang til
artikler i deres fulde versionOg uden reklame,
fra 1,99 €.


For yderligere

SOCIALE NETVÆRK

Sidste artikler