Med 13DDX destroyeren ønsker den japanske flåde at tage et forspring inden for flådeskorte

De første karakteristika af 13DDX destroyeren, den japanske flådes nye eskorte, som skal i tjeneste i det næste årti, blev offentliggjort under Naval Leaders Combined Naval Event 24 (CNE 24) konferencen, som afholdes i London til sidst. af maj,

Mens designet af de nye New-FFM fregatter, en forlænget og bedre bevæbnet version af Mogami-klassens fregatter, begyndte i år, præsenterede den japanske flåde sin næste destroyer, som skulle hjælpe med at fuldføre transformationen af ​​de japanske japanske selv-styrker. forsvar, for at reagere på den udviklende regionale trussel, præget af den kinesiske og russiske flåde, og af nordkoreanske ballistiske missiler og krydsermissiler.

Men meget mere end at supplere den i forvejen imponerende japanske overfladeflåde, inden for den ikke mindre imponerende japanske flåde selvforsvarsstyrke, vil 13DDX destroyeren i mange henseender være den første repræsentant for en ny generation af eskorte, der har et forspring på de næste amerikanske konstellationer, den italienske DDx, den tyske F126 eller endda den britiske Type 83.

13DDX destroyeren, den første repræsentant for en ny generation af overfladekombattanter?

I mange henseender åbner den japanske flådes valg, hvad angår de forventede kapaciteter af 13DDX destroyeren, faktisk vejen for en ny generation af overfladekombattanter, for hvilke missilet ikke repræsenterer alfa og omega operationel effektivitet.

Japansk flådes jernbanegevær
Japan har et af de mest avancerede Railgun-programmer i dag, der allerede har udført skydning fra en flådeplatform. Dette forhindrede ikke Tokyo i at tilslutte sig det fransk-tyske ISL-program om dette emne.

Således er hele arkitekturen af ​​det nye skib, som præsenteret i dag, baseret på integrationen af ​​nye kapaciteter designet specifikt til at reagere på denne udvikling. Dette er i høj grad baseret på en lang række energivåben, da 13DDX destroyeren samtidig skal bære en højenergilaser med en effekt på 100 Kw samt et mikrobølgekanonsystem og en eller flere Elektriske kanoner af jernbane-type.

Alt dette udstyr har den funktion at sikre en optimal aflytningsboble mod nye trusler, sammensat af ballistiske antiskibsmissiler, supersoniske krydsermissiler, missiler, der bærer et hypersonisk svævefly, samt mod dronetruslen, uanset om de er fra luften eller overfladen, FPV eller sværm.

13DDX destroyeren vil dog ikke negligere den specifikke merværdi af missiler, især jord-til-luft missiler, da den vil bære to typer, den ene til at opsnappe trusler på mellemlang og lang rækkevidde, den anden består af kort og meget kort rækkevidde Missiler af typen SHORAD.

Skibet vil endelig bære hypersoniske anti-skibs- og land-angrebsmissiler, både krydstogt og ballistiske med hypersoniske svævefly, hvilket giver det angrebs- og kraftprojektionskapacitet, som er uden for rækkevidde, selv i dag, for japanske destroyere. Elektromagnetiske og cyberkrigsevner vil fuldende dette offensive og defensive arsenal.

Nye sensorer, elektrisk fremdrift og automatisering i hjertet af den nye japanske destroyer

For at implementere disse systemer vil 13DDX destroyerne have nye sensorer, inklusive en radar designet til at spore og engagere manøvreringsmål ved hypersonisk hastighed, i høj og meget høj højde.

destroyere 13ddx våben og systemer
Præsentation af 13DDX destroyerens egenskaber og udstyr under CNE 24-konferencen – navalnesw.com-stedet, til stede på stedet, offentliggjort en artikel at læse om dette emne.

Der er 75 % af denne artikel tilbage at læse. Abonner for at få adgang til den!

Metadefense Logo 93x93 2 Tung krydser og destroyer | Forsvarsnyheder | Hypersoniske våben og missiler

De Klassiske abonnementer give adgang til
artikler i deres fulde versionOg uden reklame,
fra 1,99 €.


For yderligere

1 KOMMENTAR

SOCIALE NETVÆRK

Sidste artikler

Meta-forsvar

GRATIS
VIEW