Dassault Aviation tager initiativ til at sælge 114 Rafale bygget i Indien

I 2012 vandt Dassault aviation den indiske MRCA-konkurrence for 118 jagerfly Rafale beregnet til det indiske luftvåben, hvoraf omkring hundrede eksempler skulle samles i Indien. Forhandlingerne med HAL sluttede dog, da den indiske flyproducents industrielle kapacitet ikke var i stand til at garantere det kvalitetsniveau, som de indiske hære krævede, ifølge den franske gruppe.

I 2015, efter opgivelsen af ​​MRCA-programmet, beordrede New Delhi 36 jagerfly Rafale til Dassault, samlet i Frankrig, men ledsaget af en stor del af tilsagn fra franske producenter, om at investere 50 % af kontraktbeløbet på €8 mia. i industrielle kapaciteter indsat i Indien.

Det er i denne sammenhæng, at den indiske presse netop har afsløret, at Dassault havde igangsat en proces for at bygge et meget vigtigt operationelt vedligeholdelsessted i landet, beregnet til at sikre vedligeholdelse i operationel tilstand (MCO) af Mirage 2000 og Rafale i tjeneste med det indiske luftvåben, og snart fra den indiske flåde.

Denne investering vil dog også tillade den franske flyproducent og hele teamet Rafale, for at drage en væsentlig fordel inden for rammerne af MRCA 2-programmet, der erstatter det første MRCA, som skulle give New Delhi mulighed for lokalt at bygge 114 mellemstore kampfly for at modernisere landets jagerflåde.

Dassault vil bygge et flyvedligeholdelsessted i Indien, som kunne omdannes til et samlebånd Rafale

Faktiskhjemmeside hindustan-times.com, afslørede, at Dassault Aviation havde taget skridt til at erhverve et stort landområde nær stedet, som vil være vært for den nye Noida internationale lufthavn, nær byen Jewar, i den nordlige del af landet.

Dassault Aviation Rafale Merignac
Dassault Aviation tager initiativ til at sælge 114 Rafale bygget i Indien 5

Ifølge det indiske websted har den franske flyproducent til hensigt at bygge en meget vigtig industriplads på denne plads, der skal sikre vedligeholdelse i driftstilstand af Rafale og Mirage 2000 i tjeneste med det indiske luftvåben, og bestemt, Rafale M og B snart erhvervet af den indiske flåde.

Denne investering, som vedrører Dassault Aviation såvel som andre producenter af Teamet Rafale, er en del af de modregningstilsagn, der er givet ved bestilling af 36 Rafale indianere i 2015.

Ud over den industriplads, der skal bygges, er den franske producent og dens partnere nu involveret i organiseringen af ​​den indiske forsyningskæde, for at opfylde kravene i form af Make in India, men også for at beskytte sig mod ubehagelige overraskelser som dem, man støder på. i 2012 med HAL. Det ser endda ud til, at Dassault er begyndt at forberede sin Titanium-forsyningskæde for at forudse udviklingen i den indiske efterspørgsel hen imod fremstilling af jagerfly på dette websted.

Ifølge oplysninger indhentet af indiske journalister ser det desuden ud til, at stedet, der skal bygges, vil blive dimensioneret til at sikre vedligeholdelse af mere end hundrede Rafale, hvilket er meget mere end flåden planlagt ud fra nuværende ordrer.

Dassault Rafale i en stærk position til at vinde i konkurrencen om 114 mellemstore jagerfly til det indiske luftvåben

Den indiske presse forudser, at dette store industristed og forsyningskæden bliver implementeret af Dassault og teamet Rafale, vil udgøre et effektivt og olieret værktøj, til eventuelt at samle 114 kampflyene i MRCA 2 kontrakten, hvilket giver det franske jagerfly en afgørende fordel i denne konkurrence.

Dassault Rafale Indien
Dassault Aviation tager initiativ til at sælge 114 Rafale bygget i Indien 6

Der er 75 % af denne artikel tilbage at læse. Abonner for at få adgang til den!

Metadefense Logo 93x93 2 Fighter Aviation | Forsvarsnyheder | Forsvarsindustriel underleverandørkæde

De Klassiske abonnementer give adgang til
artikler i deres fulde versionOg uden reklame,
fra 1,99 €.


For yderligere

Alle

6 Kommentarer

 1. Dassault og holdet Rafale har intet valg, og det er en strategisk beslutning, som også vil få dem til at ændre dimensioner og blive en fremtidig konkurrent til LM i de næste 2 årtier

  Med en begrænset industriel base i Frankrig (ud over forskning og udvikling i de kommende år, fordi Indien ikke er Korea eller Kina) kan Dassault ikke levere disse mængder i Frankrig er begrænset af sine omkostninger (eksplicit, men også implicit på grund af sociale/politiske forhold ), dets investeringskapacitet i Frankrig og dets evne til blot at have de menneskelige ressourcer
  Ved at udvikle en anden industriel base (naturligvis risikabelt, men ellers vil den forblive en stor SMV, der er prisgivet et projekt.) Det beroliger sine kunder, udtørrer andre konkurrencer end LM og sænker sin omkostningsbase.
  Kort sagt, banen for alle de store franske industrikoncerner (Schneider, Michelin, Saint Gobain, autos, Sanofi osv.)
  Den globale markedsandel er stadig afgørende, og det potentielle duopol med LM (og dets marginer) vil gøre det muligt at finansiere R§D for Defence Fr.
  I BITD er I'et for "industri"..!
  BITD Fr har en klar marketingstrategi: Itar Free, og dette kræver, at omkostninger og mængder matcher, og marginer, der gør det muligt at fortsætte med at bruge på F&U, hvilket er hjertet, selvom produktion og kvalitet skal følge med
  Problemet er endnu mere sandt for Naval Group i Brasilien og Indien, især hvor det i sidste ende kan "krydse" ubådsmarkedet, som er i vækst.

SOCIALE NETVÆRK

Sidste artikler

Meta-forsvar

GRATIS
VIEW