KNDS RCH-155 tre gange mere effektiv end Pzh2000 i simulering

Mange, herunder på denne side, har tvivlet på den eksklusive merværdi ved at skyde på farten af ​​RCH-155 motoriseret artilleripistol, præsenteret som afgørende af KNDS Deutschland under præsentationen af ​​sit nye system.

Faktisk, bortset fra denne unikke kapacitet, kunne RCH-155 betragtes som et alternativ på hjul til Pzh 2000, allerede effektiv og veletableret, eller som et forsøg, helt germansk, på at reagere på den franske Cæsar, som stillede op. succeserne for eksport.

Dens designer har dog netop givet et svar, som godt kunne bevise, at disse fortolkninger er forkerte. Under en række simuleringer udført af KNDS viste RCH-155 sig, takket være denne kapacitet, ikke kun tre gange bedre end Pzh 2000 fra samme producent, men også i stand til at udføre strejker, der er afgørende for at stoppe, på egen hånd, et massivt mekaniseret overfald.

En KNDS-simuleringsskærm til at evaluere merværdien af ​​RCH-155 sammenlignet med Pzh 2000

Da KNDS ikke ønskede at blive anklaget for partiskhed, påtog sig KNDS at sammenligne ydeevnen af ​​sit nye artillerisystem med Pzh 2000, udviklet i samarbejde med Rheinmetall, og anerkendt som en reference inden for selvkørende artilleri på global skala. meget som den anvendte simuleringssoftware også var intern hos producenten. Det er klart, at alle forstod, at det handlede mere om at give et svar på K9-bølgen, tæt på Pzh i mange aspekter, som påvirker Europa i dag.

Pzh 2000 KNDS Ukraine
Pzh 2000 er anerkendt som en af ​​de bedste, hvis ikke den bedste selvkørende kanon i øjeblikket.

Princippet var derfor at skabe en række simuleringer, der danner en analyseskærm, for at studere de sammenlignede præstationer mellem de to systemer, i et unikt scenarie med to batterier, det ene af Pzh 2000, det andet af RCH-155, for at stoppe en offensiv ledet af en bataljon af modstående kampvogne, tre gange større end de indsatte styrker i forsvaret.

Scenariet gav også en varighed på to timers engagement, med en standardladning af ammunition til Bundeswehr, for alle systemer. En enhed blev betragtet som ødelagt, da 70 % af dens kapaciteter blev slået ud af funktion.

Flere muligheder forRCH-155 job blev således testet, først med en Shoot & Scout type taktik med et markeret stop, derefter ved at udnytte den nye skydefærdighed i bevægelse af systemet, der anses for effektiv op til en bevægelseshastighed på 36 km/t eller 10 m/s.

Efter KNDS' egen indrømmelse var de således opnåede resultater så massive og markante, at de overraskede selv de mest optimistiske tyske ingeniører.

RCH-155's brand-på-bevægelse-kapacitet ville være et betydeligt aktiv i kamp

Husk, at RCH-155 er en videreudvikling af programmet Artilleri-Geschütz-Modul, eller GAM, som havde til formål at designe et lufttransportabelt selvkørende artillerisystem af A400M-fly, baseret på de teknologier, der er tilgængelige omkring Pzh2000.

RCH-155 Dynamic Fire – systemet skyder kun automatisk, når skuddet er perfekt placeret til at ramme målet, mens det korrigerer for virkningerne af køretøjets bevægelse.

Der er 75 % af denne artikel tilbage at læse. Abonner for at få adgang til den!

Metadefense Logo 93x93 2 Artilleri | Forsvarsnyheder | Tyskland

De Klassiske abonnementer give adgang til
artikler i deres fulde versionOg uden reklame,
fra 1,99 €.


For yderligere

1 KOMMENTAR

SOCIALE NETVÆRK

Sidste artikler

Meta-forsvar

GRATIS
VIEW