Yhdistynyt kuningaskunta käynnistää neuvottelut 800 jalkaväen taisteluauton hankkimiseksi.

- Mainonta -

Britannian puolustusministeriö ilmoitti tällä viikolla aloittaneensa virallisesti neuvottelut tarjouskilpailun järjestämiseksi 800 jalkaväen taisteluajoneuvon hankkimiseksi. Viisi valmistajaa kuultiin, mukaan lukien Nexter, joka tarjoaa VBCI 5: n, joka on juuri saavuttanut merkittävän menestyksen Qatarissa. Ehdotettuja panssaroituja ajoneuvoja arvioidaan tänä kesänä pidettävän testikampanjan aikana, jotta ne voidaan ottaa käyttöön vuoden 2 alussa. Ranskan osalta Britannian armeija aikoo käyttää VCI: nsä yhteistyössä kevyen säiliön Ajaxin ja monikäyttöinen kuljettaja, mastiffi.

Britannian armeija arvioi VBCI:n menestyksekkäästi jo vuonna 2014. Lopulta kuitenkin päätettiin käynnistää tarjouskilpailu valtioiden välisen sopimuksen sijaan. Todennäköisesti Saksa ei ollut välinpitämätön tämän päätöksen suhteen.

Joka tapauksessa VBCI 2:lla on esitettävänä vakavia argumentteja kilpailijoitaan vastaan, ja erityisesti sen isoveljensä VBCI:n erinomaista suorituskykyä Malissa vastaan. VBCI 4 on lähes 32 tonnia raskaampi ja kokonaispainoltaan 2 tonnia erityisesti suojareleitä ja panssarintorjuntaraketteja vastaan ​​tehtyjen suojausten vahvistamisen vuoksi. VBCI 600 pysyy erittäin liikkuvana 50 hv:n moottorin ansiosta, XNUMX enemmän kuin VBCI.

- Mainonta -

Kuitenkin, syrjäyttääkseen saksalaisen nyrkkeilijän, ranskalaisten neuvottelijoiden on muutettava lähestymistapaansa. Kuten Leopard 2 ennen sitä, Boxer on rakentanut mainetta "luokkansa parhaana panssaroituna ajoneuvona", vaikka sitä ei ole käytetty massiivisesti tulipalossa tai käytetty Opexissa. Ja me näimme sen, Leopard 2A4-turkkilaiset kokivat hyvin suhteellista menestystä ja merkittäviä tappioita, kun niitä käytettiin (väärin)käytössä Syyriassa, kun taas Leclerc Emirati antoi täyden tyytyväisyyden Jemenille.

- Mainonta -

Jatkoa ajatellen

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit