Venäjä keskeyttää Antonov-lennot länsimaisille armeijoille

Venäjän Volga-Dnieper-ryhmä, joka käyttää Antonov- ja Ilyushin-jumbosuihkulaivastoa länsimaisten armeijoiden hyväksi, on ilmoittanut Nato: lle päätöksestään keskeyttää lennot vuoden lopussa hänen hyväkseen.

Tämä ryhmä tarjoaa tällä hetkellä yli puolet logistisista lennoista Barkhane- ja Chammal-operaatioiden hyväksi, ja Ranskan armeijan olisi vaikea löytää vaihtoehtoa, paitsi että se pyytäisi liittolaisiltaan lisätukea. Päätös liittyy mitä todennäköisimmin lännen ja erityisesti Ranskan, Ison-Britannian ja Yhdysvaltojen sekä Venäjän suhteiden heikkenemiseen mahdollisten Syyrian iskujen taustalla.

Jäljelle jää ukrainalainen tarjous, muistakaa, että Antonov-yhtiö on ukrainalainen yhtiö ja että lännen, erityisesti Airbusin ja Airbus DS:n, olisi hyvä päästä lähemmäs tätä yritystä tarjotakseen suuria sotilaslentokoneita houkuttelevilla hinnoilla.

Jatkoa ajatellen

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit