Venäjän joukot testaavat uusia ilma-alusten itseliikkuvia aseita

Venäläinen Bereveznik-yhtiö ilmoitti CEA: n Alexander Potapovin äänellä, että hallitus testaa uutta 57 mm: n itseliikkuva ilmatorjunta-ase Derivatzia-PVO alkaa pian. BMP-3-alustaan ​​asennettu tämä ase pystyy tarttumaan ilma- ja maakohteisiin, jotka tunnistetaan tiedonsiirrolla tai itsenäisesti, ja käyttämään sopivimpia ampumatarvikkeita kohteen hoitamiseen.

Ilmatorjunta-aseiden käyttö merkittävissä määrin on ominaista Venäjän joukkoille, eikä turhaan. Ensimmäisen Persianlahden sodan aikana yli puolet alas ammutuista liittoutuman lentokoneista oli ilmatorjunta-aseilla eikä ohjuksilla. Lisäksi nämä aseet voivat tarjota merkittävää tulitukea vihollisen jalkaväkeä sekä keskisuuria ja kevyitä panssaroituja ajoneuvoja vastaan. Nykyaikainen 57 mm:n tykki pystyy lävistämään jalkaväen taisteluajoneuvon, kuten Boxerin tai Strykerin, pitkällä kantamalla. Ne ovat myös erittäin tehokkaita helikoptereita vastaan, hitaampia kuin aselentokoneita

Jatkoa ajatellen

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit