Turkki ilmoittaa kehittävänsä uuden sukupolven liikkuvia sukellusvene miinoja?

Info vai päihtymys? Turkkilainen drone-valmistaja Alabyrak Savunma on ilmoittanut kehittäneensä a liikkuva vedenalainen kaivos"Pystyy tuhoamaan kaikenlaisia ​​aluksia". Yrityksen julkaiseman videon mukaan, joka näyttää 3D-animaation (ei varsinaista videota), tämä kaivos, nimeltään Wattoz (turkkilaisena Stingray), näyttää todellakin piikiltä ja liikkuu samalla tavalla.

Näihin lausuntoihin on kuitenkin suhtauduttava erittäin varovasti.

Todellakin, useat kohdat tässä videossa ovat hyvin epätodennäköisiä, mukaan lukien kyky, että tällaisen dronin täytyisi saada kiinni liikkuvaan taistelulaivaan tällä käyttötavalla, joka ei lopulta ole kovin tehokas. Lisäksi voidaan ihmetellä, kuinka näitä droneja ohjataan, koska radioaallot etenevät erittäin huonosti nesteessä, kuten merivedessä.

Voimme myös kyseenalaistaa Alabyrak Sayunman tekemät kommunikaatiovalinnat katapulteilla hyökkäämällä lentotukialusta vastaan ​​tietäen, että tätä tekniikkaa käyttää vain kaksi maata, Yhdysvallat ja Ranska, kaksi Naton jäsenmaata… kuten Turkki uusimmat uutiset…

Jatkoa ajatellen

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit