Merivoimien harjoittaminen uhana Taiwanin salmella

- Mainonta -

Onko 30 vuotta näyttäneen vallitseva status quo Taiwanin saaren viimeisistä hetkistä? Itse asiassa presidentti Xi Jinpingin 19. kommunistisen puolueen kongressissa antamien lausuntojen mukaisesti ja vastauksena Yhdysvaltojen lausuntoihin Yhdysvaltojen tuesta Taiwanin sukellusvenehankkeelle, Kiinan laivasto järjesti tulipalon harjoituksia Taiwanin salmessa, lähellä itsenäisen saaren rannikkoa.

Tämä harjoitus järjestetään muutama päivä merivoimien paraatin jälkeen, joka kokosi yhteen Kiinan laivaston peräti 48 alusta, 400.000 15 tonnia eli enemmän tai vähemmän Ranskan laivaston kokoa vastaavaa laivastoa. On syytä muistaa, että vain 5 vuotta sitten Kiinan laivasto ei päässyt maailman viiden parhaan joukkoon.

Toisen kiinalaisen lentotukialuksen, jonka alustaryhmä on jo muodostettu, ja vähintään kolmen uuden Type 3 raskaan hävittäjän toimituksen vuonna 055, on määrä toimittaa ennen vuoden loppua, joten Kiinan laivastolla on kauden alussa. ensi vuosikymmenellä riittävät merivoimat hyökkäyksen toteuttamiseksi Pekingin kapinallisena pitämälle saarelle, samalla kun vastustavat suurta vastustajaa Yhdysvaltojen halulle puuttua asiaan, koska Kiinan viranomaiset pitävät sisäisenä poliittisena ongelmana.

- Mainonta -

Jatkoa ajatellen

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit