Japani tarjoaa P1:n tulevaan ranskalais-saksalaiseen meripartiolentokoneeseen

Samalla kun amerikkalaiset käyttävät tiedotusvälineitä yrittääkseen vaikuttaa Saksan hallitukseen ostamaan F-35:n, on japanilaisten vuoro yrittää puuttua Ranskan ja Saksan väliseen sopimukseen tulevan lentokoneen rakentamisesta. partio. Niinpä nousevan auringon maa lähetti kaksi Kawazaki P1:tä, sen meripartio- ja sukellusveneiden torjuntalentokoneita Berliinin lentonäytökseen, ja ehdottaa "kumppanuutta" eurooppalaisen ohjelman kehittämiseksi jonka on korvattava ranskalainen Atlantique 2 ja saksalainen P3-C Orion.

Sukellusveneiden vastaisen sodankäynnin ja merenkulkupartion taidot Ranskassa ovat kuitenkin maailman parhaita, ellei parhaita, niin teollisesti kuin toiminnallisestikin. Ranskan laivasto ja Thales ovat säilyttäneet erittäin korkean osaamisen tällä alalla, toisin kuin monissa maissa, mukaan lukien Yhdysvallat (ja Saksa).

Tämä paraati, jonka tarkoituksena on pyrkiä asettumaan ranskalais-saksalaisiin ohjelmiin, osoittaa tarvittaessa, missä määrin globaali puolustusteollisuus suhtautuu hämärästi Ranskan ja Saksan lähentymiseen puolustusteollisuudessa.

Jatkoa ajatellen

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit