Kiinan laivasto ostaa elektronisen sodankäynnin lentokoneen

Vain muutama päivä J-16D:n, kiinalaisen raskaan J-16-hävittäjän elektronisen sodankäynnin version jälkeen, on vuoro J-15:lle, kiinalaiselle Su-33:sta johdetulle raskaalle lentohävittäjälle. ilmestyä elektronisen sodankäyntilentokoneen, J-15D:n, muodossa.

Hyökkäykseen tarkoitetun kaksipaikkaisen J-15S-version jälkeen tämä on kolmas versio kiinalaisesta konehävittäjästä, jolla testattiin myös rakenteilla olevan kolmannen kiinalaisen lentotukialuksen sähkömagneettisia katapultteja.

On syytä muistaa, että useat tiedot ja esitykset viittaavat siihen, että J-20-stealth-hävittäjällä on oikeus katapulteilla varustettuun lentotukialuksiin. 

Kiinassa on nykyään 4 samanaikaisesti tuotannossa olevaa hävittäjää: kevyt yksimoottorinen J-10, aluksella oleva monikäyttöinen J-15, raskas monikäyttöinen J-16 ja J-20, sen salahävittäjä. Mitä tulee pintataistelijoihinsa, joihin kuuluu raskaita hävittäjiä (T055 13.000 052 t), keskikokoisia hävittäjiä (T6500 054 4500 t), fregatteja (T056 1800 2 t) ja korvetteja (T35 18 2 t), joten Kiina näyttää erottuvan selvästi lännestä. oppeja, jotka pyrkivät yhtenäistämään sen varusteita niin paljon kuin mahdollista. Yhdysvallat valmistaa tällä hetkellä vain XNUMX hävittäjää (FXNUMX ja FXNUMX) omille joukkoilleen ja XNUMX pintataistelijaa (Burke ja LCS)

Venäjä näyttää omaksuvan kiinalaisen mallin (ellei se ollut inspiraationa), tuotannossa olevien Mig29/35:n, Su30:n, Su34:n ja Su35:n ja pian myös Su-57:n kanssa.

Jatkoa ajatellen

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit