Mustameri, Naton toinen rintama

- Mainonta -

Vaikka tiedotusvälineiden huomio Naton ja Venäjän sotilasvoimien välisestä kitkasta kohdistuu ensisijaisesti Baltian maihin, tämä ei ole ainoa allianssia kohtaava kriisialue. Niinpä Mustanmeren naapurimaat, Bulgaria ja Romania, mutta myös liittolaismaat, kuten Ukraina tai Georgia, kohtaavat Venäjän sotatoimien merkittävä lisääntyminen

Tästä syystä NATO lähetti muutama kuukausi sitten amerikkalaisen koneellisen prikaatin Romaniaan ja vahvisti vuonna 2014 aloitettua liittoutuman lentokoneiden läsnäoloa samanlaisella varmistustoimenpiteellä kuin Baltian maissa. 

Turkin levoton peli liittoa ja Venäjää vastaan ​​lisää tässä teatterissa kohtaamaa epävarmuutta, varsinkin kun jännitteet Kreikan kanssa Egeanmerellä kasvavat edelleen ja Ankaralla on "avaimet" salmiin, jotka mahdollistavat kulkemisen Mustanmeren läpi. . 

- Mainonta -

Jatkoa ajatellen

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit