Venäläiset alukset estivät MdCN-ohjusten ampumista Syyriassa

CEMA, kenraali Lecointre ja CEMM, amiraali Prazuk, puhuivat ampumavälikohtauksesta, joka koski MdCN-ohjuksia fregatista Aquitaine vastaan ​​kemiallisia laitoksia vastaan ​​Syyriassa operaatio Hamiltonin aikana. Kaksi kenraaliupseeria ilmoitti, että venäläiset alukset, mukaan lukien Gregorovich-luokan fregatti, olivat käyttäytyneet epäystävällisesti, mikä esti Aquitaine-fregattia ampumasta ohjuksiaan. Se on redundanssifregatti, joka on ampunut, samoin kuin rafale varata. Virkailijat vaativat, että tavoitteet saavutettiin, ja se tällainen tilanne oli odotettu tehtäväsuunnittelijoiden toimesta, minkä vuoksi fregattia oli 3 ja 5 Rafales alueella. 


Tästä artikkelista on 75 % lukematta. Tilaa lukeaksesi se!

Metadefense Logo 93x93 2 Puolustusanalyysi | Hävittäjälentokone | Puolustuslaitoksen viestintä

Les Klassiset tilaukset tarjota pääsy
artikkelit täysversiossaanja mainosvapaa,
alkaen 1,99 €.


Jatkoa ajatellen

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit