Iso-Britannia lähestyy Euroopan puolustusta

Kun Iso-Britannia vastusti neljän vuosikymmenen ajan kaikkia puolustusaloitteita Euroopan unionin sisällä, joita se piti NATOn kannalta tarpeettomina ja hyödyttöminä, Theresan hallitus May ilmoitti tukevansa Ranskan aloitetta säilyttää. läheiset teolliset ja sotilaalliset suhteet Yhdistyneeseen kuningaskuntaan Brexitin jälkeen.

Hän sanoi myös tukevansa aloitetta Euroopan laajuisten nopean toiminnan joukkojen perustamisesta.

On sanottava, että sen jälkeen kun Donald Trump saapui soikeaan toimistoon, brittiläiset kannat kansainvälisissä ja turvallisuuskysymyksissä ovat olleet paljon useammin lähellä ranskalaisia ​​kuin amerikkalaisia. Lisäksi Ranskan ja Ison-Britannian armeijat ovat merkittävästi lisänneet yhteistyötään ja yhteentoimivuuttaan Lancaster House -sopimusten myötä. 

Lopuksi Ranskan ja Ison-Britannian puolustusteollisuus ovat kehittäneet läheisiä yhteyksiä erityisesti ohjusvalmistajan MBDA:n ansiosta, jonka DNA on ranskalais-brittiläinen, ja Thalesin ansiosta, joka on pystynyt investoimaan Yhdistyneeseen kuningaskuntaan vääristämättä vastaavien laitteiden kansallista ulottuvuutta. yritykset.

Tämä ilmoitus myös valaisee Euroopan maita Britannian kannasta Brexitin jälkeen tässä asiassa, samalla kun monet hankkeet joutuivat vaikuttamaan Britannian EU:sta eroamispäätökseen.

Jatkoa ajatellen

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit