GREMLINS-palautettava drone-ohjelma raiteillaan

GREMLINS-ohjelmaa, jonka tavoitteena on laukaista ja ottaa talteen droonit lennossa olevasta C-130-lentokoneesta, odotetaan. alkavat ensimmäiset mielenosoitukset ensi vuoden lopullaDARPA:n mukaan. 

Tämä kyky edustaisi merkittävää toiminnallista edistystä, koska se sallisi pienten, siksi vaikeasti havaittavien droonien toimia syvällä vastakkaisessa järjestelmässä. Tässä suhteessa on huomattava, että tutkimukset ovat käynnissä tämän ominaisuuden tuomiseksi F-22- ja F-35-lentokoneisiin, jotka ovat itse varkaita.

Muut alueet hyötyisivät tällaisesta tekniikasta, erityisesti merivartiolentokoneista, koska ne voisivat suorittaa tehtävän korkealla, mikä säästäisi polttoainetta ja vähentäisi haavoittuvuutta ilma-alusten itsepuolustusjärjestelmille, kun ne käyttävät droneja erittäin alhaisella korkeudella , välttämätön magneettisten poikkeamien ilmaisimien käytölle.

Lopuksi tämä ohjelma laajentaa mahdollisuuksia käyttää drooniparvia muiden droonien laukaisu- ja palautusmenettelyillä, avaa näkökulmia kieltoon, sähköiseen sodankäyntiin, tiedustelutietoihin jne.

Jatkoa ajatellen

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit