Naval Group yhdistää voimansa SNC:n kanssa Romaniassa vastatakseen tarjouspyyntöön 4 Corvettesta

Naval Group ilmoitti allekirjoittamisesta liittouman romanialaisen telakoiden SNC:n kanssa, Gowind2500-korvettien rakentamiseen. Osana asevoimiensa modernisointia Romania käynnisti maaliskuussa 2018 kuulemisen neljän monikäyttöisen korvetin rakentamisesta, jotka on rakennettava Romaniaan. Ainoastaan ​​hollantilaisella Damenilla oli toimipaikka Romaniassa, ja siksi sopimus näytti olevan hänelle luvattu. 

Konteksti muuttuu tällä Naval Groupin ilmoituksella, jolloin ranskalainen konserni voi kilpailla Gowind2500-korvettillaan, joka on jo tilattu lähes 20 yksikköä ympäri maailmaa. Marraskuussa 2017 presidentti Macron ehdotti myös Gowind2500:ta Bulgarialle, joka pyrkii hankkimaan 2 modernia korvettia, ja tämä malli on edelleen neuvottelupöydässä Kreikan kanssa, joka kuitenkin näyttää suosivan raskaampia ratkaisuja, kuten FTI Belh@rra.

Gowin76:ssa on 16 mm:n tykki, 8 pystysuoraa siiloa lyhyen kantaman Mica VL-pinta-ilma-ohjukselle, 40 MM2 Exocet-laivantorjuntaohjusta ja 90 Mu-2500:llä varustettua kolminkertaista torpedonheitintä. sarja korkean suorituskyvyn ilma-/pinta- ja vedenalaista tunnistusta, mukaan lukien 3D Smart-S Mk2 -tutka ja hinattava CAPTAS-2 luotain.

4 tai 6 Gowind2500:n käyttöönotto muuttaisi todennäköisesti merkittävästi voimatasapainoa Mustallamerellä.

Jatkoa ajatellen

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit