Sikorsky integroi kilpailukykyisen taloudellisen analyysin Leonardoa vastaan ​​Kanadassa

- Mainonta -

Kanada on käynnistänyt kuulemisen arvioidakseen 14:n etsintä- ja pelastustehtäviä suorittavan Leonardo Cormorant -helikopterinsa modernisointia tai korvaamista, jotka ovat peräisin EH-101 Merlinistä.

Vaikka Leonardo on hyvin loogisesti ehdottanut tarjousta nykyisten lentokoneiden modernisoimiseksi, amerikkalainen Sikorsky tarjoaa version S-92:staan ​​ja ilmoittaa, että sen tarjous maksaa vähemmän Kanadan julkiselle taloudellekuin Leonardon helikopterien yksinkertainen modernisointi.

Amerikkalaisen valmistajan mukaan S-92:n laitteiden hankinnan ja ylläpidon ja kunnossapidon kustannukset ovatkin pienemmät kuin merimetson modernisoinnin, ylläpidon ja käyttökuntoisen ylläpidon kustannukset.

- Mainonta -

On huomattava, että viime vuosikymmeninä ylläpito- ja käyttökustannukset ovat kasvaneet merkittävästi. Vaikka F-16 tai Mirage 2000 maksoi 5000-luvun lopulla vain 90 15.000 dollaria ylläpitoon lentotunnilta, se on nykyään XNUMX XNUMX dollaria. Rafale, 20.000 XNUMX dollaria per yksi Typhoon, jopa 60.000 35 dollaria F-XNUMX:lle. Sama koskee helikoptereita ja panssaroituja ajoneuvoja. Tästä muuttujasta on tullut olennainen investointien kestävyydessä ja siten sotilasvoimien mitoittamisessa niin, että se tuottaa toisinaan päinvastaisia ​​vaikutuksia kuin tavoitellaan. Itse asiassa, jos tekniikan oletetaan tarjoavan suorituskykyä ja monipuolisuutta, se ei voi kompensoida alhaista käytettävyyttä tai liian pientä laivastoa. Siitä lähtien sotilasjoukkojen, erityisesti Euroopan sotilasjoukkojen, tehokkaalla toimintakyvyllä oli taipumus heiketä merkittävästi.

Suosittelemalla edistyksellisten teknologisten laitteiden ja vanhempien sukupolvien laitteiden sekoitusta, mutta kohtuullisin kustannuksin, Venäjä ja Kiina ovat kyenneet yhdistämään teknologisen käytön luodakseen läpimurron tai voimankerroinkertoimena sekä modernisoituja laitteita, joita on saatavilla suuria määriä ja vähentää kustannuksia, luoda kylläisyyttä ja ylivoimaisuutta.

- Mainonta -

Jatkoa ajatellen

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit