Israelin F-35-koneet lentävät ensimmäiset operatiiviset tehtävänsä

- Mainonta -

Koska huolenaiheet ja varaukset kostuvat F-35:n suhteen, oli välttämätöntä miehittää mediakenttä konkreettisilla ilmoituksilla. Juuri tämä on IAF:n lehdistötiedotteen tehtävä, joka ilmoittaa siitä Israelin F-35A suoritti taisteluoperaatioita Syyrian ja Libanonin taivaallaja teki kahdesti ilmaiskuja.

Israelin ilmoitus on varsin lakoninen, eikä siinä kerrota "Adirin" (israelilaiselle F – 35A:lle annettu nimi) tarkkaa roolia, mutta se riittää lopettamaan kiistan, jonka mukaan laite on jo valmistettu. yli 300 kappaletta, ei vieläkään kelvannut taisteluun.

On todennäköistä, että tämä ilmoitus on osa mediasuunnitelmaa, jonka tarkoituksena on torjua brittiläisiä epäilyjä 90 F-35:n tilauksen vahvistamisesta, jonka osa hallituksesta on kiistänyt lentokoneen kohtuuttomien kustannusten vuoksi. Näin ollen brittiläiset "puolustus"-sivustot kaksinkertaistavat mielikuvituksensa julkaistakseen artikkeleita, joissa korostetaan Lockheed-koneen poikkeuksellisia suorituksia, joista ensimmäiset esimerkit toimitetaan pian kuninkaallisille ilmavoimille, samalla kun halveksitaan Typhoon, hyvästä syystä.

- Mainonta -

On mielenkiintoista analysoida tämän lentokoneen ekosysteemin kommunikoinnin poikkeuksellista hallintaa, jossa yhdistyvät upeasti ja moitteettomasti ajoitetut teollisuusilmoitukset, virassa olevien sotilasviranomaisten "todistukset" ja artikkelit lehdistötiedotteet laitteen kunniaksi. Niinpä juuri brittiläisten varausten julkaisupäivänä peräti kymmenen tämäntyyppistä artikkelia tunkeutui Yhdistyneen kuningaskunnan viestintäalueelle, ja jokainen artikkeli kopioitiin erittäin paljon ja niitä kommentoitiin sosiaalisissa verkostoissa, Twitterissä etusijalla.

- Mainonta -

Jatkoa ajatellen

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit