T-50 (Su-57) suoritti tulitustehtäviä Syyriassa

Venäjän puolustusministeri Sergei Shoigu esitteli kokouksessaan 25. toukokuuta valokuvasarjan, jossa väitetään olevan T-50, Su-57:n prototyyppi, joka pudotti Kh-59Mk2-risteilyohjuksen sisäisestä ruumasta. Yllättävämpää on, että tämä kuvasarja esitetään Syyriassa otettuna.

Itse asiassa mikään ei vahvista, tapahtuiko tämä ampuminen todella Syyriassa vai onko se vain viestintä, joka on vastaus F-35:n ensimmäiseen käyttöön Israelin taistelutehtävässä. Mutta tämä näyttää vahvistavan ohjelman edistymistä ja ensimmäisen toimituspäivämäärän noudattamista vuoden 2019 alussa.

Mielenkiintoisempaa on, että näiden kuvien avulla voidaan vahvistaa tiedot Su-4:n neljästä sisäisestä bunkkerista. Koneessa on itse asiassa 57 ruumaa, jotka sijaitsevat kahden moottorin välissä ja jotka on tarkoitettu vastaanottamaan suuria sotatarvikkeita, kuten Kh2Mk59, jonka pituus on 2 metriä ja halkaisija 4,2 cm, ja 40 ohjusta per ruuma. Siinä on myös kaksi sivukenttää, jotka on tarkoitettu vastaanottamaan lyhyen kantaman ilma-ilma-itsepuolustusohjuksia, luultavasti myös 2 per kenttä. 2 risteilyohjuksen ja 4 itsepuolustusohjuksen kantokyky sisäisessä ruumassa on melko poikkeuksellinen ja erittäin hyödyllinen ominaisuus, koska lentokone ei heikennä varkautta siiven alla kulkevien kuljetusten takia, mutta säilyttää erittäin tärkeän isku- ja iskukapasiteetin. Itsepuolustus.

Kaksi päätelinettä mahdollistavat myös laivantorjuntaohjuksien tai pitkän kantaman ilma-ilma-ohjusten kuljettamisen. Lentokoneen toimintasäde on erittäin merkittävä, 1750 km, tämä sisäinen kantokyky todennäköisesti lisää lentokoneen toiminnallista tehokkuutta. Muistutuksena, F-35A:n toimintasäde on vain 1000 km, ja ruumassa on pienempi hyötykuorma.

Jatkoa ajatellen

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit