Kiinan toinen lentotukialus suorittaa merikokeita

Vain kuukausi ensimmäisen merimatkansa jälkeen Kiinan laivaston toinen lentotukialus ja ensimmäinen kokonaan paikallisen teollisuuden suunnittelema, suoritti merikokeilunsaCSIC-telakoiden tiedottajan mukaan.

Yli 50.000 XNUMX tonnia painavan aluksen pitäisi siksi liittyä Kiinan laivastoon ennen vuoden loppua, jossa se aloittaa asteittaisen operatiivisen tehon lisäämisen puolentoista vuoden tai kahden vuoden aikana. 

Samaan aikaan Kiinan laivasto jatkoi merivoimien ilmailuvoiman lisäämistä, sillä tänä vuonna saatiin noin kymmenen J-15-hävittäjää lisää ja kuudennen luokan laskeutumiseen kelpoisia lentäjiä koulutettiin.

Kiinan merivoimien nousu on sellaisenaan esimerkki täydellisesti suunnitellusta ja erinomaisesti toteutetusta suunnittelusta sekä teollisesta että operatiivisesta näkökulmasta. Näin ollen Kiinan laivastolla on ollut kolmannen lentotukialuksensa Type 3 kannesta tehty luonnonkokoinen malli, joka varustetaan kolmella katapultilla ja painaa ilmeisesti yli 003 3 tonnia tarvittavan kokemuksen hankkimiseksi. ohjaamon ohjaimia tämäntyyppisissä aluksissa.

Tämän uuden kahden lentotukialuksen luokan odotetaan tulevan liikenteeseen vuosina 2 ja 2022, joten PLA:lla on todellakin 2024 lentotukialusta vuonna 4. Todennäköisesti kolmas luokka kotimaisia ​​lentotukialuksia, luultavasti tyyppi 2025, tällä kertaa ydinvoimalla , otetaan käyttöön vuoden 004 jälkeen, jolloin PLA:n laivasto voi ottaa käyttöön kaksi lentotukialusta laivastoa kohti tai kuusi lentotukialusta vuoteen 2025 mennessä.

Toisin kuin Kiinan viranomaiset tänään julistavat, on epätodennäköistä, että Kiina pysähdy kuuteen lentotukialukseen, varsinkin kun sillä on silloin teollinen työkalu, joka on kehitetty täydellisesti muiden tuotantoon. , hallituilla kustannuksilla. Näyttää todennäköisemmältä, että lentotukialusten lopullinen määrä on 6 per laivasto, mikä varmistaa yhden aluksen toimintakestävyyden laivastoa kohti ja näin neutraloi Yhdysvaltain laivaston ja sen liittolaisten laivaston ilmailukapasiteetin.

Jatkoa ajatellen

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit