Vallonialais-flaamilainen oppositio Belgian F-16-koneiden vaihtamista koskevan valinnan ytimessä

Tänä viikonloppuna N-VA:n presidentti Bart De Weber otti erittäin selkeät kannat Ranskan tarjousta vastaanBelgialaisten F-16-koneiden korvaamisesta. Hänen mukaansa ranskalainen tarjous ei ole edes lukemisen arvoinen, koska Rafale on kone "joka ei osaa tehdä mitään". Tuen täysin Belgian puolustusministerin Steven Vandeputin päätelmiä myös N-VA:sta, ja myös erittäin vihamielinen. Rafale ja F-35:n ehdoton tuki, M De Weber hyökkäsi myös pääministeri Charles Micheliä ja oletettavasti hänen poliittista liittolaistaan ​​vastaan ​​halventamalla avoimesti hänen auktoriteettiaan ja halua tutkia Ranskan tarjousta yksityiskohtaisesti.

Itse asiassa F-16-koneiden vaihtaminen on muuttumassa yhteentörmäykseksi flaamilaisten ja vallonien välillä, jotka entiset olivat erittäin vihamielisiä Ranskaa kohtaan ja pyrkivät lähentymään Alankomaihin, jotka on jo varustettu F-35-koneilla, jälkimmäinen on frankofiilisempi ja ennen kaikkea hyvin Flanderin asenne harmittaa.

Lisäksi Lockheed valitsi erittäin taitavasti teolliset liittolaisensa Flanderin alueilla ja eväsi Vallonian alueilta kaiken taloudellisen tuoton.

Toisaalta, eikä se johdu siitä, että hän on tuominnut sen useaan otteeseen, jos herra De Weber voi antaa itselleen niin terävän tuomion Rafale, tämä liittyy selvästi konsortion puutteelliseen viestintään Rafale Belgian yleiseen mielipiteeseen. Joten, kun Rafale on erittäin tehokas, skaalautuva, saavutettavissa oleva ja toimiva, ja se täyttää kaikki Ranskan ilma- ja merivoimien tehtävät, mikä on paljon enemmän kuin F-35 tekee, eikä tule koskaan tekemään, Belgian yleinen mielipide on valmis kuuntelemaan ja omaksumaan poliitikon puolueellisen mielipiteen. ja perusteettomat lausunnot.

Jos työ olisi tehty kunnolla ja tehokkaasti, N-VA:n johtajan lausunnot olisivat saaneet nauruntulvan sosiaalisessa mediassa ja sitä kautta myös mediassa...

Jatkoa ajatellen

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit