Venäjä aloittaa ilmatorjuntansa modernisoinnin

Tämä saattaa tuntua paradoksaalliselta, kun otetaan huomioon venäläisten ilmatorjuntajärjestelmien nykyinen suorituskyky, mutta Venäjän GPV2018-2027 (XNUMX vuoden puolustustarvikesuunnitelma) määritellään yksi painopisteistä on Venäjän armeijan ilmatorjuntajärjestelmien modernisointi

Tämä puolustus on jaettu kolmeen toimijaan: strategiset ja avaruusjoukot, jotka käyttävät pitkän kantaman järjestelmiä, kuten S-3 ja tuleva S-400, laivasto ja armeija, joka käyttää tiettyjä S-500-järjestelmiä, BUK, TOR- ja Pantsir-järjestelmät sekä ilmatorjuntatykit.

Jälkimmäiset on tarkoitettu suojelemaan Venäjän joukkoja, erityisesti mekanisoituja joukkoja. Niiden on siksi oltava sekä liikuteltavia että integroituja, jotta ne pystyvät selviytymään kyllästystulista, varkaista risteilyohjuksista ja droneista välttäen samalla ystävällinen tulipalo. 

Modernisoinnissa keskitytään logistiikkasolmuja suojaaviin S-300-järjestelmiin, 100 km:n kantomatkan saavuttaviin Bukiin, joka liikkuu divisioonan tasolla kattamaan sen käyttöönoton, ja TOR-järjestelmiin, jotka ulottuvat 20 km:n mittakaavassa prikaatin mittakaavassa, tai jopa rykmenttiä, jotta se muodostaisi suojan peräkkäisissä kupissa, joista jokaisella on omat havaitsemis- ja sitoutumiskykynsä. Tämän modernisoinnin tavoitteena on vähentää kerrosten määrää integroimalla samalla järjestelmien välinen kommunikaatio, jotta havaitseminen ja reagointi optimoidaan uhan, sen luonteen ja vaarallisuuden mukaan.

Jatkoa ajatellen

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit