Miksi Ranska menettää Egyptin luottamuksen?

Egypti on viimeisten 5 vuoden aikana ollut Ranskan puolustusteollisuuden keskeinen kumppani, ja se on tilannut FREMM-fregatin, neljä Gowind2500-korvettia, joista 3 on rakennettu paikan päällä, 24 Rafale ja ostamalla 2 BPC Mistralia, joita Ranskan hallitus kieltäytyi toimittamasta Venäjälle Krimin liittämisen jälkeen. 

Mutta viimeisen vuoden aikana tilanne näyttää heikkenevän Pariisin ja Kairon välillä, ja useita varmilta vaikuttaneita sopimuksia on nyt vaakalaudalla. Heidän joukossaan 24 Rafale SCALP-ohjuksilla varustetut lisälaitteet, jotka olivat pitkään odotustilassa Bercyn sopimusta odotellessa, jotta Trumpin hallinto vihdoin estäisi sen käyttämällä ITAR-lakia arkaluonteisten materiaalien viennistä, jonka tietyt komponentit varustavat ranskalaisia ​​SCALP-ohjuksia.

Merivoimien osalta Kairolle puhuttiin kahden uuden Gowind2500-korvetin ja kenties uuden FREMM-fregatin hankkimisesta, jotta se hyötyisi kahdesta homogeenisesta laivastosta Punaisellamerellä ja Välimerellä, joista kumpikin koostuu FREMM:n BPC:stä ja 3:sta. Gowind 2500.


Tästä artikkelista on 75 % lukematta. Tilaa lukeaksesi se!

Logo Metadefense 93x93 2 Sopimukset ja tarjouspyynnöt Defense | Puolustusanalyysi | Egypti

Les Klassiset tilaukset tarjota pääsy
artikkelit täysversiossaanja mainosvapaa,
alkaen 1,99 €.


Jatkoa ajatellen

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit