Rautatien ase, hypersoninen ohjus, kvanttiradar ... Kiina ja Venäjä, iso Bluff?

Kiinan ja Venäjän sotilaallista potentiaalia koskevaa uutta tekniikkaa koskevat ilmoitukset seuraavat 2010-luvun alusta lähtien toisiinsa, toisin sanoen voidaan toisinaan arvioida, että lännessä ei enää olisi teknologista etua, joka oli vuoden aikana. Kylmä sota sen puolustusstrategian ytimessä. Mutta monet äänet herättävät kyseenalaiseksi näiden ilmoitusten oikeellisuuden, jättäen epäilyksen suuresta bluffista. 

Venäjä ja Kiina ovat vuosikymmenen aikana osoittaneet todellista puolustusohjelman vapaaehtoisuutta ns. Viidennen sukupolven J-5- ja Su-20-koneilla, uuden sukupolven panssaroiduilla ajoneuvoilla T-57 tai T-14, S99 / 400 ja HJ500 ilma- ja ohjuspuolustusjärjestelmät muutamia mainitakseni. Samanaikaisesti näiden kahden maan armeijan keinoja on nykyaikaistettu ja vahvistettu huomattavasti siihen pisteeseen saakka, että ne nyt muodostavat vakavan uhan länsimaiselle päämajalle. Mutta huippututkimuksena ovat nykyään huippututkimusohjelmia koskevat ilmoitukset. 

Aloitetaan tutkimalla Kiinan tapausta 


Tästä artikkelista on 75 % lukematta. Tilaa lukeaksesi se!

Metadefense Logo 93x93 2 Puolustusanalyysi | Yliääniset aseet ja ohjukset | Hävittäjälentokoneita

Les Klassiset tilaukset tarjota pääsy
artikkelit täysversiossaanja mainosvapaa,
alkaen 1,99 €.


Jatkoa ajatellen

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit