F4-standardin kehittäminen Rafale virallisesti käynnistetty

Seremonian aikana, joka pidettiin kokoonpanotehtaassa Rafale Merignacissa puolustusministeri Florence Parly ilmoitti käynnistävänsä F4-standardin kehittäminen Rafale2 miljardin euron sopimuksella. Uusi standardi tulee saataville vuoteen 2023 mennessä, ja se parantaa ranskalaisen laitteen tiedonhankinta-, käsittely- ja viestintäominaisuuksia.

Havaintojärjestelmiä, kuten OSF ja RBE2-tutka, parannetaan ja SPECTRA-suojausjärjestelmää vahvistetaan uusien uhkien huomioon ottamiseksi. Lopuksi pyritään erityisesti parantamaan laitteen ylläpitoa ja saatavuutta.

Skaalautuvuus on yksi vahvuuksista Rafale : ensimmäiset rafaleRanskan laivastolle F1-standardilla toimitetut laitteet on päivitetty F3- ja F3R-standardeihin, mikä laajentaa huomattavasti niiden ominaisuuksia. 

Jatkoa ajatellen

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit