SB>1Defiantin nopean taisteluhelikopterin prototyypin testaus alkaa

SB>1 Defiantin prototyyppi, Sikorsky-Boeingin uuden sukupolven helikopteri, joka vastustaa Bellin V-280 Valoria yhteistyössä Lockheedin kanssa, otettiin käyttöön vuoden alussa. maatestejä, ennakoi tulevia ilmakokeita. X2- ja S-97-mielenosoittajista johdettu Defiant käyttää vastakkaiseen suuntaan pyörivää roottoria ja propulsiivista potkuria, jotka pystyvät suunnittelijoidensa mukaan kaksinkertaistamaan lentokoneen nopeuden ja kantaman saman luokan helikopteriin verrattuna.

Lisäksi Sikorsky vakuuttaa, että laitteen hyökkäys- ja ohjausversiot jakavat 85 % osista, mikä helpottaa laajennettua huoltoa. SB>1-prototyyppi kuitenkin aloittaa testinsä yli vuoden kilpailijansa V1 Valorin jälkeen käyttämällä V280 Ospreyssä jo testattua kääntyvää roottoritekniikkaa.

Huomaa, että Venäjä on käynnistänyt tämän itsenäisen, vertailukelpoisen nopean sotilashelikopteriohjelman.

Jatkoa ajatellen

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit