Kiina työstää jo viidennen sukupolven J-20-hävittäjän seuraajaa

Jos jollakin maalla on pitkän aikavälin strateginen visio, se on Kiina. Sen lisäksi, että maa kehittää parhaillaan johtavia sotilasjoukkoja vauhdilla, joka yllättää vaativimmatkin asiantuntijat, se ei selvästikään aio levätä laakereillaan tulevina vuosina.

Joten vaikka ensimmäiset kiinalaiset taisteludronit aloittavat toimintakokeet, että J-20-hävittäjä saapuu yksiköihin ja että FC-31 on virallisesti ilmoitettu Kiinan laivaston ilmailun todennäköiseksi tulevaksi hävittäjäksi, ilmailuryhmien insinöörit olisivat jo aloittaneet yksiköiden suunnittelun. tuleva laite, joka korvaa tämän sukupolven lentokoneet vuodesta 2035 lähtien.

Ja tämä ei ole yllättävää.

En effet, depuis 30 ans, la Chine dévoile un nouvel appareil tous les 5 ans, et une nouvelle génération tous les 20 ans. Au-delà du J-20 et du chasseur FC-31, le prochain appareil sera le bombardier stratégique HH-20 qui remplacera les H-6 en dotation actuellement, qui devrait être officiellement présenté d’ici à 2020.

Vuonna 2025 se korvaa JH-7:n, Su-24:stä johdetun hyökkäyslentokoneen, jonka pitäisi tulla käyttöön. Ja vuonna 2030 se on todennäköisesti viidennen sukupolven versio yksimoottorisesta J-5-hävittäjästä, joka otetaan käyttöön. Hyvin loogisesti J-10:n seuraajan pitäisi tulla palvelukseen vuonna 20.


LOGO meta defense 70 Aviation de chasse | Construction aéronautique militaire | Drones et Robotique militaires

Tämä artikkeli on tarkoitettu vain tilaajille

Les Klassiset tilaukset tarjota pääsy
kaikki artikkelit ilman mainoksia, alkaen 1,99 €.


Uutiskirjeen tilaus

Rekisteröidy Meta-Defense-uutiskirje vastaanottaa
uusimmat muotiartikkelit päivittäin tai viikoittain

- Mainonta -

Jatkoa ajatellen

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit