Mistral-ohjus testattiin kevyitä veneitä vastaan

- Mainonta -

Ranskalais-brittiläinen ohjusvalmistaja MBDA ilmoitti testanneensa Mistral-kevyt ilmatorjuntaohjuksia vuonna laivojen tulipaloKevytvenettä vastaan ​​vuoden 2018 lopulla järjestetyn testikampanjan aikana. Mistral, joka varustaa lukuisia Ranskan laivaston ja liittoutuneiden laivaston aluksia, voitaisiin siksi käyttää tämäntyyppistä epäsymmetristä uhkaa vastaan ​​perinteisempien järjestelmien, kuten kauko-ohjattava 20 mm Narwhal-tykki. 

Mistral oli jo osoittanut huomattavaa monipuolisuutta. Harmattan-operaation aikana Libyassa vuonna 2011 ranskalaiset HAP-tiikerihelikopterit, jotka vastasivat ranskalaisten Viviannes-gazellien suojelusta, mutta joilla ei ollut panssarintorjuntaohjuksia, olivat käyttäneet mistralejaan 3 kertaa tuhotakseen maakohteita (generaattori, tarkastuspiste ja nopea liikkuva ajoneuvo)

- Mainonta -

Jatkoa ajatellen

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit