Peking uhkaa kostotoimilla maita, jotka haluavat osallistua Taiwanin sukellusveneohjelmaan

- Mainonta -

Pekingin viranomaiset ilmoittivat, että maat, jotka tarjosivat osaamistaan ​​Taipeille sen uuden sukellusveneluokan kehittämiseen ja rakentamiseen, uhkaavat vakavasti heikentää suhteitaan maahan.

Vaikka uhka ei todennäköisesti juurikaan vaikuta amerikkalaisten avun ja teknologian siirtoon, sillä Washingtonin ja Pekingin suhteet ovat jo heikentyneet, se on suunnattu ensisijaisesti eurooppalaisille yrityksille, japanilaisille ja intialaisille, jotka ovat osoittaneet kiinnostusta tähän ohjelmaan.

Se on myös viesti, joka ylittää pelkästään sukellusveneohjelman puitteet, erityisesti Ranskalle, joka saattaisi houkutella ehdottamaan Taiwanille myytyjen Mirage 2000:n ja Light Furtive Fregatien modernisointia.

- Mainonta -

Meidän on odotettava tulevien kuukausien ja vuosien aikana tämän "vientikiellon" jatkamista, jota ei nimetä, Kiinan ulkoministeriön tiedottaja Me Hua Chunying ilmoitti, että Kiina odottaa kumppaneidensa pitävän kiinni visiosta yhtenäisestä. Kiina ja siten Taiwanin integraatio, pakotettu tai ei.

- Mainonta -

Jatkoa ajatellen

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit