Etelä-Korea on SHORAD-järjestelmien eturintamassa

Voitettuaan kilpailun Intiassa Venäjän kustannuksella, Hanwha Corporationin Biho itseliikkuva ilmatorjuntatykistöjärjestelmä ehdotti Yhdysvaltain armeijallevastatakseen SHORAD-järjestelmän tarpeeseen.

Ehdotettu Biho 2 on uuden sukupolven ilmatorjuntajärjestelmä, joka sisältää 30 mm:n tykin, maa-ilma-ohjukset ja panssarintorjuntaohjukset, joita kuljettaa AS21 RedBack tela-alusta tai 8×8-runko. Se pystyy tarjoamaan tehokkaan suojan lentokoneita, helikoptereita, raketteja, ohjuksia ja droneja vastaan.

Biho osoitti Intian armeijan tekemissä testeissä merkittäviä suorituksia, erityisesti korkealla, havaitsemis- ja kytkentäkyvyllä 10 km:n säteellä. paljon parempi kuin venäläiset kollegansatestattu Tunguska ja Pantsir.

Jatkoa ajatellen

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit